Dolar 34,0625
Euro 37,7757
Altın 2.760,90
BİST 9.833,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 29°C
Az Bulutlu
Samsun
29°C
Az Bulutlu
Cts 28°C
Paz 28°C
Pts 28°C
Sal 28°C

MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur’dan 30 Ağustos Mesajı

MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur’dan 30 Ağustos Mesajı
29 Ağustos 2024 12:56
5
A+
A-
Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıldönümü vesilesiyle bir mesaj yayımlayarak, Türk milletinin tarih yazdığı bu önemli günü coşkuyla kutladı.Burhan Mucur, 30 Ağustos’un, Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde kazandığı en büyük zaferlerden biri olduğunu vurgulayarak, zaferin anlam ve önemini dile getirdi.

Burhan Mucur, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Tarihi zaferlerle dolu olan milletimizin en yüce kahramanlık destanlarından birinin yazıldığı bugün, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı ve bu kahramanlık destanının zaferle taçlandığı gündür. 102 yıl önce tarihin akışını değiştiren 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Savaşı’nın nihai ödülü olan bu kutlu zaferi asla unutturmayacağız ve dün yendiğimiz düşmanlara bugün de boyun eğmeyeceğiz.”

Burhan Mucur, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıldönümünü coşkuyla kutladığını belirterek, “Zaferimiz kutlu olsun. Dilerim ki, milletimiz gelecekte de nice büyük zaferlere imza atsın. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’mızın tüm kahraman gazilerini, muhterem şehitlerimizi, cesaret ve fedakârlıkla dolu ceddimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. 30 Ağustos Zaferi’nin 102. yıldönümü milletimize kutlu olsun” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.