Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Açık
Samsun
30°C
Açık
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 28°C
Çar 27°C

“Muhteşem Bir Gösteriye Daha Ev Sahipliği Yaptık”

“Muhteşem Bir Gösteriye Daha Ev Sahipliği Yaptık”
22 Temmuz 2024 12:31
7
A+
A-

ÜNYE’DE ATLI GÖSTERİLER NEFES KESTİ

 

Ünye 23. Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında Ünye Belediyesi tarafından Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen atlı spor gösterileri büyük ilgi gördü. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz atlı spor gösterisi beğeni ile izlendi. Atlı spor gösterisini yapan arkadaşlarımız muhteşem bir etkinliğe imzaattı” dedi.

 

Ünye 23. Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında Ünye Belediyesi tarafından Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu iş birliğiyle atlı spor gösterileri düzenlendi.

 

Kumsal alandagerçekleştirilen gösteride mübareze, at üstünde ok atma, atlı güreş, atlı akrobasi ve bayrak geçişi gibi birçok etkinlik izleyicilerle buluştu. Zaman zaman heyecanın doruğa çıktığı gösteriler büyük beğeni ile izlendi.

 

Programda Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ve Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu Altay Atlı Okçuluk ve Savaş Sanatları ekibine çiçek ve plaket takdim etti. 

 

“Muhteşem Bir Gösteriye Daha Ev Sahipliği Yaptık”

Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı gösterinin ardından yaptığı açıklamada; “Geleneksel Atlı Spor Dalları Gösterilerimizin ilkini geçen yıl binicilik tesislerinde düzenlemiştik. Ama oradaki alanda hemşerilerimizin ilgisi daha coşkulu bir ortam içerisinde yapılabilmesi gerektiğini gösterdi. Bu yıl festival etkinliklerimizi Atlı Spor Federasyon Başkanımız Zübeyir Bekiroğlu ile konuyu paylaşıp bu kumsal alanda yapabilir miyiz dediğimiz de yapılabileceğini söyledi. Yoğun katılımla hemşerimize atlı spor kulübümüz çok güzel bir gösteri yaptılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Hemşerimizin katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.  Baktığımızda yüzlerin güldüğünü, memnuniyet verici bir izlenme ortamının gösterildiğine şahit olduk. Spor kulübümüzün içerisinde bu faaliyeti icra eden gençlerimizin kabiliyetleri muhteşemdi. Seyircilerimizde coşkulu alkışları ile eşlik ettiler. Muhteşem bir gösteriye daha ev sahipliği yaptık.Hem seyircisiyle, hem de atlı spor gösterisini yapan arkadaşlarımızla beraber muhteşem bir ortam oluştu. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.  

 

Gösterileri Kaymakam Ayhan Işık, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Hayri Ormancı, AK Parti Ünye ilçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, Belediye Meclis Üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle vatandaşlar izledi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.