Dolar 32,3684
Euro 34,7084
Altın 2.392,65
BİST 10.154,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Nostalji Tramvay hattında hummalı çalışma

Antalya Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşların Cumhuriyet Meydanı’nı daha rahat kullanabilmeleri için nostalji tramvay hattı ile kaldırım anasındaki kot farkını kaldırıyor.

Nostalji Tramvay hattında hummalı çalışma
2 Şubat 2024 16:00
192
A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşların Cumhuriyet Meydanı’nı daha rahat kullanabilmeleri için nostalji tramvay hattı ile kaldırım anasındaki kot farkını kaldırıyor. Nostalji tramvay hattında ray onarımı ve kaldırım çalışması da yürütülüyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, nostalji tramvay hattında hummalı bir çalışma yürütüyor. Engelli vatandaşların talepleri üzerine harekete geçen Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Meydanı-Selekler arasındaki nostalji tramvay hattında raylar ve kaldırımlar arasındaki kot farkını kaldırmak, meydanın engelli bireyler tarafından daha rahat kullanımını sağlamak üzere çalışma başlattı. Çalışmayla, Cumhuriyet Meydanı’nın estetik görünümünün ve kullanılabilirliğinin artırılması da amaçlanıyor.

KALDIRIMLAR DA YENİLECEK

Çalışmayla Cumhuriyet Caddesi- Selekler güzergahında güneydeki mevcut kaldırımlar da yenilenecek. Fen İşleri Daire Başkanlığı, çalışma kapsamında yaklaşık 350 hat metrelik ray onarımı, 2 bin 100 metrekarelik meydan ve kaldırım düzenlemesi gerçekleştirecek. Projenin tamamlanmasıyla, Antalyalılar, nostalji tramvay hattında daha konforlu bir seyahat deneyimi yaşayacak. Çalışmaların Mart ayının ilk haftasında tamamlanması planlanıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.