DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Öğrenciler Samsun TSO’da

SAMSUN TİCARET VE SANAYİ ODASI (TSO) YÖNETİM KURULU BAŞKANI SALİH ZEKİ MURZİOĞLU, İSTİKLAL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 9. SINIF ÖĞRENCİLERİNİ KABUL ETTİ.

Öğrenciler Samsun TSO’da
Banner Resmi
11.10.2021
396
A+
A-

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, İstiklal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencilerini kabul etti.

Samsun İstiklal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9. Sınıf öğrencileri, Okul Müdürü Hakan Sarıözkan ve öğretmenleri ile birlikte Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nu ziyaret etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Murzioğlu, Samsun TSO’nun yapısı hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

“A” kalite Oda

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nın, ’A’ seviyesinde akreditasyon belgesine sahip Türkiye’nin sayılı odalarından biri olduğuna vurgu yapan Başkan Murzioğlu, “Odamızın; kanun gereği kendilerine verilmiş olan görevleri, kamu adına yerine getirmenin yanı sıra, ’üyelerini uluslararası pazarlarda rekabet edebilir seviyeye getirmek’ gibi önemli bir misyonu daha vardır. Dünyadaki örneklerinde olduğu gibi ülkemizdeki odaların da asli misyonu budur. Bu misyon çerçevesinde, odamız, üyelerinin; kurumsallaşmaları, verimli çalışmaları, rekabet düzeylerini artırmaları, yeni iş olanakları bulmaları, uluslararası pazarlara açılmaları gibi konularda onların en büyük destekçisi olmak durumundadır. Bizler daima üyelerimize en iyi hizmeti vermeyi kendine hedef koyan bir anlayış içindeyiz” dedi.

“Gelecek sizlerin”

TOBB ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan, “Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü Kapsamında” 81 ilden 81 Mesleki ve Teknik okuldan Samsun’dan desteklenen tek okulun İstiklal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olduğunu belirten Murzioğlu, “Bu okul, aynı zamanda benim de mezun olduğum bir okul. O zaman ki adı Ticaret Lisesi’ydi. Sizleri bugün burada görmek beni çok mutlu etti. Beni eski günlerime götürdünüz. Gelecek sizlerin. Bizlerde sizlere iyi bir gelecek bırakmanın çabasındayız. Eğitime alanına yapılan her katkının, ülkenin geleceğine yapıldığının bilincindeyiz. İnşallah öğretmenlerimizin de desteğiyle alacağınız iyi bir eğitimle gelecekte sizler ülkemizde söz sahibi olacaksınız” diye konuştu.

Murzioğlu daha sonra, öğrencilerin sorularını cevaplandırdı, onlara hediye vererek, hatıra fotoğrafı çektirdi. Öğrenciler ardından da, Samsun TSO birimlerini gezerek bilgilendirildi.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.