Dolar 42,3210
Euro 49,0981
Altın 5.533,92
BİST 10.704,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 23°C
Açık
Samsun
23°C
Açık
Sal 25°C
Çar 25°C
Per 22°C
Cum 23°C

Öğrencilere ‘Trafikte İlk Adımlar’ semineri

SAMSUN’UN ÇARŞAMBA İLÇESİNDE BULUNAN MİTHAT YILMAZ İLK VE ORTA OKULU ÖĞRENCİLERİNE “TRAFİKTE İLK ADIMLAR” PROJESİNİN 3. ETABI KAPSAMINDA SEMİNER VERİLDİ. VERİLEN SEMİNERLERDE ÖĞRENCİLERE SİMÜLATÖR ARACI İLE EMNİYET KEMERİNİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKİLDİ.

Öğrencilere ‘Trafikte İlk Adımlar’ semineri
16 Ekim 2021 11:50
501
A+
A-

Samsun’un Çarşamba ilçesinde bulunan Mithat Yılmaz İlk ve Ortaokulu öğrencilerine “Trafikte İlk Adımlar” isimli projenin 3. etabı kapsamında seminer verildi.

Verilen seminerlerde öğrencilere simülatör aracı ile emniyet kemerinin önemine dikkat çekildi. Samsun İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri ve Mithat Yılmaz İlk ve Ortaokulu öğretmenleri Burcu Kurt ve görsel sanatlar öğretmeni Tülin Yavuz tarafından hazırlanan “Trafikte İlk Adımlar” projesinin 3. etabı olan emniyet kemeri simülatör aracı ile emniyet kemerinin kullanılarak, emniyet kemerinin faydaları hakkında eğitim semineri ve alkol gözlüğü ile yapılan uygulamalar ve karayolları trafik işaretleri hakkında öğretmen ve öğrencilere uygulamalı eğitim verdi.

Seminer, öğretmen ve öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.