DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

OMÜ mezunu hemşireler tecrübelerini paylaştı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ (OMÜ) MEZUNU HEMŞİRELER, ÜNİVERSİTELERİNDE ÖĞRENCİLERLE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI. ATATÜRK KONGRE VE KÜLTÜR MERKEZİNDE DÜZENLENEN BULUŞMADA, OMÜ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HEMŞİRELİK ESASLARI ANABİLİM DALI ÖĞRETİM ELEMANI ARŞ. GÖR. CANSEV BAL İLE OMÜ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ HEMATOLOJİ BÖLÜMÜ HEMŞİRESİ AYZA GÖZE, EĞİTİM VE MESLEK HAYATLARI BOYUNCA EDİNDİKLERİ TECRÜBELERİ VE KAZANIMLARINI PAYLAŞARAK KATILIMCILARDAN GELEN SORULARI CEVAPLADI.

OMÜ mezunu hemşireler tecrübelerini paylaştı
Banner Resmi
15.10.2021
403
A+
A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) mezunu hemşireler, üniversitelerinde öğrencilerle tecrübelerini paylaştı.

Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen buluşmada, OMÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Esasları Anabilim Dalı öğretim elemanı Arş. Gör. Cansev Bal ile OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Hematoloji Bölümü Hemşiresi Ayza Göze, eğitim ve meslek hayatları boyunca edindikleri tecrübeleri ve kazanımlarını paylaşarak katılımcılardan gelen soruları cevapladı.

“Mezun olunca bağlantıyı koparmayın”

Mezun ile öğrenci buluşmasının açılış konuşmasını yapan Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Oya Sevcan Orak, mezun olan öğrencilere hala OMÜ ailesinin bir üyesi olduklarını hatırlatmak amacıyla Mezunlar Komisyonu kurduklarını belirtti. Öğrencilerin mezun olduktan sonra gösterdikleri gelişimleri çok önemsediklerini ifade eden Oya Sevcan Orak, “Bu nedenle büyük bir çabayla mezunlarımızın önemli bir bölümüne ulaştık. Bu sürecin devam edebilmesi ve mezunlarımızla bağlantıyı koparmamak için Mezunlar Komisyonumuz, OMÜ Mezunlar Koordinatörlüğüyle beraber çalışmaya devam edecek. Sizden isteğimiz mezun olduğunuzda bağlantıyı koparmayın ve iletişim bilgilerinizi bize mutlaka bırakın” dedi.

OMÜ’de verilen eğitimle bilgi ve deneyim eksikliği hissetmiyorlar

Eğitim ve iş hayatı sürecini, görseller eşliğinde katılımcılarla paylaşan OMÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Esasları Anabilim Dalı öğretim elemanı Arş. Gör. Cansev Bal ise OMÜ’de aldığı eğitim sayesinde meslek hayatında bilgi ve deneyim eksikliği hissetmediğini ifade etti. Özel ve kamu hastanelerinde hemşirelik yaptıktan sonra OMÜ’de akademisyenliğe başladığını dile getiren Arş. Gör. Bal “Hemşireler insan hayatına dokunan ve onların en zor zamanlarında yakınında olan değerli ve ayrıcalıklı insanlar” diye konuştu.

OMÜ imkanı bol bir üniversite

1998-2002 döneminde OMÜ Hemşirelik Bölümünde öğrenim gördüğünü kaydeden OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Hematoloji Bölümü Hemşiresi Ayza Göze de öğrencilik yıllarında yaşadığı anılarını ve OMÜ’nün birçok alanda sağladığı imkanları anlattı. Öğrencilik döneminin, hayatının en kıymetli zamanları olduğunu ifade eden Ayza Göze, öğrencilere bu dönemin değerini iyi bilmeleri ve kendilerini geliştirmeleri tavsiyesinde bulundu.

OMÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Esasları Anabilim Dalı öğretim elemanı Arş. Gör. Cansev Bal ve OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Hematoloji Bölümü Hemşiresi Ayza Göze’ye teşekkür belgesi takdim edilmesiyle etkinlik sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.