Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Az Bulutlu
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 25°C
Çar 22°C

OMÜ Senatosu Havza’da toplandı

SAMSUN (AA) – Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Senatosu'nun üniversite ile şehir iş birliğini yaygınlaştırmak amacıyla ilçe kampüslerinde …

OMÜ Senatosu Havza’da toplandı
13 Ocak 2022 23:55
199
A+
A-

SAMSUN (AA) – Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Senatosu'nun üniversite ile şehir iş birliğini yaygınlaştırmak amacıyla ilçe kampüslerinde düzenlediği haftalık olağan toplantı, Havza Meslek Yüksekokulunda (MYO) gerçekleştirildi.

Senato toplantısı öncesi Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir tarafından senato üyelerine OMÜ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde öğle yemeği ikramında bulunuldu.

OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, burada yaptığı konuşmada, üniversitenin yeni yönetiminin merkez dışında 2022 yılının ilk senato toplantısını Havza’da gerçekleştirdiğini söyledi.

Bu buluşmaların senato üyelerinin hem o ilçedeki birimi yakından görüp tanımaları hem de oradaki yöneticilerle tanışarak fikir alışverişinde bulunmaları açısından faydalı olduğunu dile getiren Ünal, kendilerini misafir eden Özdemir’e teşekkür etti.

Kaymakam Cengiz Nayman ise Havza'nın tarihi ve coğrafi konumuyla önemli bir ilçe olduğunu belirterek, yapılacak akademik çalışmaların ilçeye değer katacağını kaydetti.

Özdemir ise Rektör Yavuz ve OMÜ Senatosunu Havza’da misafir etmekten ötürü mutlu olduklarını vurgulayarak, “İlçemizin gelişmesi için yapmış olduğumuz çalışmalarda üniversitemizi yanımızda görmek bizleri mutlu ediyor. Havza OSB’de üretim attıkça sanayicilerimize destek olmak adına üniversitemiz ile yapacağımız iş birliği konuları artacaktır.” dedi.

Havza Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Acar, Havza MYO Müdürü Dr. Ercan Tural ile senato üyelerinin katıldığı programın ardından Havza MYO'da senato toplantısı yapıldı.

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.