Dolar 33,9154
Euro 37,7630
Altın 2.741,07
BİST 10.017,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 29°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
29°C
Hafif Yağmurlu
Per 30°C
Cum 29°C
Cts 28°C
Paz 30°C

ORHAN KIRCALI SİMDER’DE

ORHAN KIRCALI SİMDER’DE
21 Ağustos 2024 14:45
1
A+
A-

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Samsun İnşaatçılar ve Müteahhitler Derneği Başkanı Sezgin Aydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

   AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdülkadir Köstek ile birlikte, Samsun İnşaatçılar ve Müteahhitler Derneği’ni ziyaret ederek, Başkan Sezgin Aydın ve yönetim kuruluna yeni dönem çalışmalarında başarı diledi. Samsun İnşaatçılar ve Müteahhitler Derneği’nde gerçekleşen ziyarette ilk olarak söz alan SİMDER Başkanı Sezgin Aydın, milletvekili Orhan Kırcalı’nın kurulduğu günden itibaren derneğin yanında olduğunu belirterek, ”Hayırlı olsun ziyaretleri için milletvekilimiz sayın Orhan Kırcalı’ya teşekkür ediyorum.  Göreve geldiğimiz günden itibaren dediğimiz gibi SİMDER’i büyüteceğiz. SİMDER olarak yeni dönemde üyelerimizden aldığımız güç ile sektörümüzün gelişmesi adına çalışma ve projeler gerçekleştireceğiz” diye konuştu. ABDÜLKADİR KÖSTEK BAŞARI DİLEDİ AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdülkadir Köstek ise SİMDER’in kurulduğu günden itibaren önemli çalışmalara imza attığını belirterek, ”SİMDER’de yaşanan bayrak yarışı sonrasında göreve gelen Sezgin Aydın başkanımızı ve yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerimi sunarken, yeni dönem çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. KIRCALI’DAN HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİ AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı, Adalet Komisyonu Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı da yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulunarak, ”SİMDER yapılan seçimin ardından yeni yönetim kurulu ile daha güzel çalışmalara imza atacaktır. Sezgin Aydın başkanımıza ve yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi KIRCALI: SAMSUN ÇOK ÖZEL BİR ŞEHİR Samsun’un çok özel bir şehir olduğunu belirten Orhan Kırcalı, ”Samsun insanıyla, doğasıyla, fiziki yapısıyla, deniziyle, ovasıyla, yaylasıyla, suyuyla çok güzel bir şehir. Şehrin tüm dinamikleri ile birlikte eksiklerimizi gidermek için çalışıyoruz. Sorunların çözümü için sahadayız. Samsun 5-10 yıla istihdam açısından, ekonomi açısından, sağlık açısından Türkiye’nin parlayan yıldızı olacak. Bunu hep birlikte yapacağız” diye konuştu. Konuşmaların ardından SİMDER üyeleri milletvekili Orhan Kırcalı’ya soru, görüş, öneri ve taleplerini dile getirdi.  
 
 2024/08/16340587201724232354.jpg2024/08/6025309921724232353.jpg 2024/08/14757645281724232355.jpg

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.