Dolar 34,0978
Euro 37,9305
Altın 2.816,74
BİST 9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
26°C
Hafif Yağmurlu
Çar 23°C
Per 25°C
Cum 26°C
Cts 25°C

Psikolojik danışmanlardan cemiyete ziyaret

Psikolojik danışmanlardan cemiyete ziyaret
18 Eylül 2024 16:11
95
A+
A-

 

Psikolojik danışmanlardan cemiyete ziyaret

Türk PDR Derneği Samsun Şube Başkanı Doç. Dr. Meryem Vural Batık ve Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Nurdan Doğru Çabuker, 19 Mayıs Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti.

Türk PDR Derneği Samsun Şube Başkanı Doç. Dr. Meryem Vural Batık ve Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Nurdan Doğru Çabuker, 19 Mayıs Gazeteciler Derneği’ne misafir oldu. Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır ve yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyarette Dernek Başkanı Batık ve Çabuker, dernek olarak yaptıkları çalışmaları anlattı.

Başkan Çabuker, her yıl 30 Eylül’ün, Ulusal Psikolojik Danışmanlar Günü olarak kutlandığını da hatırlattı. 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır da, psikolojik danışmanlığın toplum sağlığı açısından önemine vurgu yaparak, gazeteciler olarak her kesimin sesini duyurmaya gayret gösterdiklerini söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.