Dolar 33,0352
Euro 35,9421
Altın 2.505,06
BİST 10.871,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 28°C
Az Bulutlu
Samsun
28°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 30°C
Paz 30°C
Pts 29°C

SAMAIR’DEN 24 BİN YOLCUYA HİZMET

SAMAIR’DEN 24 BİN YOLCUYA HİZMET
25 Temmuz 2024 12:06
4
A+
A-

SAMAIR’DEN 24 BİN YOLCUYA HİZMET

1 Haziran itibariyle SAMAIR ile Samsun-Çarşamba Havalimanı’na ulaşım hizmeti vermeye başlayan Samsun Büyükşehir Belediyesi, bugüne kadar 413 sefer gerçekleştirerek 24 bini aşkın yolcu taşıdı. Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “SAMAIR ile 2 aydır havalimanına yolcu taşıma işlemini biz üstleniyoruz. Hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda böyle bir adım atmıştık, gelen geri dönüşler de bizleri çok mutlu ediyor” diye konuştu.

Her alanda vatandaşların hayatını kolaylaştırmayı ilke edinen Samsun Büyükşehir Belediyesi vatandaşların havalimanına daha güvenli ve konforlu ulaşımı için gerekli rolü üstlenerek SAMAIR projesini hayata geçirdi. SAMAIR otobüsleri 1 Haziran itibariyle Samsun-Çarşamba Havalimanına yolcu taşımaya başladı. Büyükşehir Belediyesi’nin bu çalışması vatandaşlarda büyük memnuniyet yaratırken bu memnuniyet rakamlara yansıdı. SAMAIR, 1 Haziran’dan bugüne 413 sefer gerçekleştirerek 24 bini aşkın yolcu taşıdı.

 “Havalimanına ulaşımda SAMAIR dönemini başlattık”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Hemşerilerimizden gelen talepler doğrultusunda havalimanına ulaşımda SAMAIR dönemini başlattık. Çok güzel de geri dönüşler aldık. Herkesin memnun olduğu bir hizmet oldu. 2 ayda SAMAIR’e olan ilgi ne kadar doğru bir karar aldığımızı ve havalimanına ulaşımda Büyükşehir’in rol almasının önemini ortaya koyuyor. İnsanımızın konforu, mutluluğu, istediği yere zamanında ve kolay ulaşması bizim önceliğimiz. SAMAIR’de bu bakış açısıyla başlattığımız bir hizmet. Hep söylüyorum bu şehir her şeyin en iyisini, bu şehrin insanı hep en mutlu olmayı hak ediyor. Biz bu anlayışla çalışmaya; insanımızın gönlüne dokunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

SAMAIR ile havalimanına ulaşım H1-H2-H3 ve H4 numaralı 11 araçla 4 hat üzerinden gerçekleştiriliyor. Vatandaşlar uçuş saatlerine göre planlanacak sefer saatlerine ve güzergâhlarına samair.samsun.bel.tr adresinden ve SAMULAŞ’ın mobil uygulamasından anlık olarak ulaşabiliyor. ALO 153 Çözüm Merkezi ise seferin 2 saat öncesine kadar 7/24 anlayışı ile rezervasyon hizmeti sunuyor. Havalimanına ulaşımda SAMAIR’ı tercih edenler ise ödemeyi SAMKART ya da kredi kartı ile gerçekleştiriyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.