Dolar 32,4895
Euro 34,9613
Altın 2.431,71
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 21°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
21°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 18°C

Samsun Adliyesinde “korona” önlemi

SAMSUN ADLİYESİ’NE GİDENLERE KORONA VİRÜSE KARŞI ZORUNLU OLARAK ATEŞLERİ ÖLÇÜLÜP ELLERİNE KOLONYA DÖKÜLÜYOR VE ÖNEMLİ İŞLERİ OLMAYANLAR DA ADLİYEYE ALINMIYOR.

Samsun Adliyesinde “korona” önlemi
17 Mart 2020 12:52
483
A+
A-

Samsun Adliyesine gelenlere korona virüsüne karşı zorunlu olarak ateşleri ölçülüp ellerine kolonya dökülüyor ve önemli işleri olmayanlar da adliyeye alınmıyor.

Hakimler ve Savcılar Kurulunun (HSK), korona virüsüne karşı alınacak tedbirler kapsamında başsavcılıklara gönderdiği yazı doğrultusunda Samsun’da gerekli tedbirler alındı. Samsun Adliyesine giriş ve çıkışlar zemin kattaki tek kapıdan sağlanıyor.

Duruşmalar ileri bir tarihe ertelendi. Adliye girişinde polis ve güvenlik görevlileri adliyeye gelen vatandaşlara bilgiler verip duruşmaların ileri tarihe ertelendiğini söyleyip önemli konuların dışında adliyeye kimseyi almıyor. Adliye girişinde ise her gelen vatandaşın ateş ölçer ile ateşi ölçülüp ellerine görevlileri tarafından kolonya dökülüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.