30 Haziran 2026, 23:21:46
Dolar 46,6562
Euro 53,3096
Altın 6.051,40
BİST 14.121,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 29°C
Açık
Samsun
29°C
Açık
Sal 28°C
Çar 28°C
Per 28°C
Cum 28°C

Samsun Anahtar Parti İl Başkanı Dr.Ahmet KARAKUÇAK  30 Haziran Emekliler Gününde TÜED Yönetimini Anlamlı ziyaret etti.

Samsun Anahtar Parti İl Başkanı Dr.Ahmet KARAKUÇAK  30 Haziran Emekliler Gününde TÜED Yönetimini Anlamlı ziyaret etti.
30 Haziran 2026 21:52
79
A+
A-

Samsun Anahtar Parti İl Başkanı Dr.Ahmet KARAKUÇAK  30 Haziran Emekliler Gününde TÜED Yönetimini Anlamlı ziyaret etti.

Samsun Anahtar Parti İl Başkanı Dr.Ahmet Karakuçak ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Türkiyenin en önemli Sivil Toplum Kuruluşu Tüed Samsun Sube baskanı Ibrahim GÜR ve yönetimini 30 Haziran Emekliler Gününde ziyaret etti.

Anahtar Parti İl Başkanı Dr.Ahmet KARAKUÇAK ” Türkiye’de emeklilerimizin durumu ortadadır.Her gecen gün yaşamak icin savas veriyorlar.Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün eskiden Emekli Sandığı veya SSK girislerinde (EMEKLİ DEVLETİN AYNASIDIR)

yazılı idi.Bu bircok düşünce ve ifade etmek istenen sözleri içinde yer almaktadır.Genel Baskanimiz ve partimizin hazırladığı calışma programlarımizda emeklilerimiz için günümüzün sartlarında insanca yaşaması icin sosyal,ekonomi ve milli safi gelirden haklarına düşen payı refah seviyesini alacaktır.Emekliler Turkiye bir siyasi partinin iktidar olmadinda kalmasinda otlariyla cok belirleyici milyonlarca insanlardir.Bugün bu yoksulluk sınırı altındaki emekli maaslarınin erimesine neden olan Iktidarin ve yönetimine kendi kaderlerini tercihlerini sandikta verecekleri tercih ile oy vereceklerdir.” Dedi.

TÜED Samsun Sube baskanı Ibrahim GÜR” Bu 30 Haziran Emekli günümuzde bizleri hatırlayarak deger vererek yapmış oldugunuz bu nazik ziyaretinizden dolayı cok teşekkür ederiz.Malum cok sıcak ve nemli havadan dolayi emekli üyelerimiz sağlık ve benzeri durumlarindan dolayı birde gunümüzdeki ekonomi sorunları alım gücünün düşmesi kendilerinin oturabilecek zaman gecirebilecekleei yerler olmadığı için evlerinde adeta kendilerini tabiri caiz ise açık cezaevi gibi hapis edilmislerdir.Bugün burda gelebilen emekli uyelerimizle sizleri misafir etmekten gurur duyduk ayaklarıniza sağlik cok teşekkür ederiz.

Ne yazık ki eğer secim olsa idi 30 Haziran Emekli Gününde Basta Yerel yoneticiler ve birçok siyasi partiler bugun buraya gelir , gelrmeyenlerde Çiçek gondererek bizleri hatirlarlardı.Siz bizleri unutmadiginiz için tekrar tesekkur ederiz ,Siyasi calismalarınizda basarilar dileriz”Dedi

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.