Dolar 32,5735
Euro 35,0450
Altın 2.455,67
BİST 10.546,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 28°C
Az Bulutlu
Samsun
28°C
Az Bulutlu
Per 28°C
Cum 28°C
Cts 28°C
Paz 29°C

Samsun kruvaziyer ile gelecek turistleri bekliyor

SAMSUN (AA) – Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yarın Rusya'nın Soçi kentinden “Astoria Grande” kruvaziyeri ile Samsun'a gelecek misafirler için hazırlık yaptıklarını söyledi.Demir, makamında yaptığı basın toplantısında, uzun süren…

Samsun kruvaziyer ile gelecek turistleri bekliyor
2 Kasım 2023 00:01
124
A+
A-

SAMSUN (AA) – Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yarın Rusya'nın Soçi kentinden “Astoria Grande” kruvaziyeri ile Samsun'a gelecek misafirler için hazırlık yaptıklarını söyledi.

Demir, makamında yaptığı basın toplantısında, uzun sürenin ardından Samsun'a kruvaziyer ile gelecek misafirler için beş ayrı program düzenlediklerini bildirdi.

Gelen misafirlerin özellikle ticari anlamda kente hareket katacağını belirten Demir, “Samsun'a geldiğinde şaşkına dönen, mest olan insanlarımız var. Bu konuda iyi bir ev sahipliği örneği de vermek istiyoruz. Limanımız son derece müsait bir liman. Her şeyimizle hazır olduktan sonra gelmelerini arzu ettik. Yatırımlarımızla beraber, büyük ölçüde artık insanları misafir edebilecek, gururla şehrimizi gezdirebilecek konuma geldik.” dedi.

Samsun'un turizm potansiyelinin yüksek olduğunu, kruvaziyer rotasına dahil edilmesini çok önemsediklerini vurgulayan Demir, kruvaziyer turizmi ile kente gelecek turistleri en iyi şekilde ağırlamak istediklerini anlattı.

Demir, “Turizmde her attığımız adımın her oluşturduğumuz gayretin neticesini istatistiksel olarak görmek istiyoruz. Kruvaziyer seferlerinin artması Turizm Master Planı'nda da yatırım noktasında da kentte turizmin gelişmesi noktasında bize çok ciddi destek verecektir.” diye konuştu.

Muhabir: Şükran Yücel

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.