DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Samsun’da Binlerce Kişi Şehitler İçin Yürüdü

İdlib’de Türk Silahlı Kuvvetlerimize yönelik yapılan hain saldırının ardından şehit düşen ve yaralanan askerlerimiz için Samsun halkı tek yürek oldu. 

Samsun’da Binlerce Kişi Şehitler İçin Yürüdü
Banner Resmi
17.10.2021
1.039
A+
A-

İdlib’de Türk Silahlı Kuvvetlerimize yönelik yapılan hain saldırının ardından şehit düşen ve yaralanan askerlerimiz için Samsun halkı tek yürek oldu.

Samsun İstiklal Caddesi Şehir Kulübü mevkisinde başlayan yürüyüş, cadde bitiminde sona erdi. Yürüyüşe katılanlar ellerindeki Türk bayrakları ile ’Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’, ’İntikam’ şeklinde sloganlar atarak İdlib’deki saldırıyı kınadı. İstiklal Caddesi boyunca yürüyen grup daha sonra İstiklal Marş okudu, dua etti.

Ülkemizin bütünlüğünü koruyan ve bizlerin rahat nefes alması için canını ortaya koyan tüm şehitlerimiz için yapılan yürüyüşün sonunda bir açıklama yapan Samsun Taraftar Grupları adına Ender Atik, “Suriye’de, eli kanlı rejimin saldırısına uğrayan birliklerimiz, bu saldırı sonucu aslan gibi vatan evlatlarını şehit vermiştir. Vatan sevdasıyla, bayrak aşkıyla, hem yurt içinde hem de yurt dışında mücadele eden askeri birliklerimize saldıranlar, bizim canımızı yakanlar, bunun karşılığını misli olarak almaktadır. Bugün, her zamankinden daha fazla birlik olma, omuz omuza verme ve Türkiye’nin her yerinden aynı sesi yükseltme günüdür.

Türk’e Türk’ten başka dost olmadığını bilen Türk gençleri olarak, Suriye’de rejim ile mücadele eden askerlerimiz ve polislerimiz için dua ediyoruz. Yüreğimizi yakanları önce Allah’a, sonra da Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Polisimize havale ediyoruz. Şuan da, şehitlerimizin intikamının aldığı haberleri geliyor. Tarih boyunca olduğu gibi bugünde, vatan toprakları için can veren tüm şehitlerimizin intikamını alan askerimiz, hiç bir şehidimizin kanını yerde bırakmamıştır. Bugünden sonra da bırakmayacaktır. Bizler de Samsunspor Taraftar Grupları ve Samsunlu gençler olarak, Karadeniz’in mert kenti Samsun’dan askerlerimiz için dua ediyoruz. Her Türk gencinin, asker doğduğuna inananlar olarak, gerektiğinde silah altına alınmaya hazır olduğumuzu buradan bir kez daha dile getiriyoruz. Bu vesileyle, bir kez daha şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Acılı ailelerine ve Türk Milletine başsağlığı diliyoruz” dedi.

Polis ekiplerinin yoğun güvenlik önlemi aldığı yürüyüşün ardından grup olaysız bir şekilde dağıldı.

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.