DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Samsun’da 3 oğlu hafız olan baba mevlit okuttu

SAMSUN (AA) – Samsun'un Havza ilçesinde hafızlık belgesi almaya hak kazanan 3 genç için babaları tarafından mevlit okutuldu. Ortaklar …

Banner Resmi
24.07.2021
453
A+
A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Havza ilçesinde hafızlık belgesi almaya hak kazanan 3 genç için babaları tarafından mevlit okutuldu.

Ortaklar Mahallesi'nde ikamet eden Mustafa Çelik, Çankaya Müftülüğüne bağlı Tohumlar Latif Ekmekçioğlu Yatılı Erkek Hafızlık Kur'an Kursu'nda hafızlık eğitimini tamamlayarak Diyanet İşleri Başkanlığınca yapılan sınav sonucunda belge almaya hak kazanan oğulları Emre (26), Arif Talha (22) ve Sefa Çelik (18) için Ortaklar Camisi'nde mevlit okuttu.

Tohumlar Latif Ekmekçioğlu Yatılı Erkek Hafızlık Kur'an Kursu Müdürü Kemalletin Ergin, hafızlık eğitimin işin başlangıcı olduğunu belirterek, “Hafızlık eğitimi zor bir süreçtir ama bu süreçten daha zoru hafız kalmak ve hafız olarak yaşamaktır.” dedi.

Baba Çelik ise oğullarının hafızlık belgelerini almalarının gururunu yaşadığını dile getirerek, “Bu mutluluğumuzu dostlarımızla paylaşmak için düzenlediğimizi mevlit programına katılan herkese teşekkür ederim.” ifadesini kullandı.

Genç hafızlardan Sefa Çelik ise eğitimin kendisine çok şey kattığını vurgulayarak, “Evimden, annem babamdan ayrı kaldım bu sevda uğruna ama sonundaki güzellikleri düşündükçe bu zorluklar engel olmadı.” diye konuştu.

Programa katılan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun da genç hafızları tebrik etti.

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.