Dolar 32,5059
Euro 34,9169
Altın 2.447,53
BİST 9.711,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 21°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
21°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 18°C

Samsun’da cadde ve sokaklar bomboş

ÇİN’DE’ ORTAYA ÇIKARAK HIZLA YAYILAN KORONA VİRÜSÜ HAYATI OLUMSUZ ETKİLEMEYE DEVAM EDİYOR. VİRÜSÜN TÜRKİYE’DE GÖRÜLMESİ ÜZERİNE TEDBİR AMAÇLI BİR ÇOK ÖNLEM ALINMIŞTI. İLK OLARAK OKULLARIN 3 HAFTA TATİL EDİLMESİ AKABİNDE İÇİŞLERİ BAKANLIĞININ YAYINLADIĞI GENELGE SONUCUNDA İNSANLARIN ORTAK BULUNDUĞU BİR ÇOK MEKANIN FAALİYETLERİNE GEÇİCİ OLARAK ARA VERİLMİŞTİ. SAMSUN’DA KORONA VİRÜSÜNDEN DOLAYI CADDE VE SOKAKLAR BOŞ KALIRKEN ETKİSİNİ GÖSTEREN SOĞUK HAVA VE YAĞIŞLAR HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ. İSTİKLAL VE MECİDİYE CADDESİ BOMBOŞ SAMSUN’DA ÖZELLİKLE VATANDAŞLARIN YOĞUN OLARAK KULLANDIĞI İSTİKLAL, MECİDİYE CADDELERİNİN BOŞ OLDUĞU GÖZLEMLENDİ. BULVAR AVM ETRAFINDA BULUNAN ALANLARINDA SEYREK OLDUĞU GÖZLERDEN KAÇMADI. SOKAĞA ÇIKAN BAZI İNSANLAR İSE VİRÜSE KARŞI MASKE TAKARAK ÖNLEM ALIYOR.

Samsun’da cadde ve sokaklar bomboş
18 Mart 2020 12:26
459
A+
A-

Samsun’da etkisini gösteren yağışlar ve soğuk hayatı olumsuz etkilerken, korona virüsünden dolayı da cadde ve sokaklar boş kaldı.

Çin’de ortaya çıkarak hızla yayılan korona virüsü hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Virüsün Türkiye’de görülmesi üzerine birçok önlem alınmıştı. İlk olarak okulların 3 hafta tatil edilmesi, akabinde İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelge sonucunda insanların ortak bulunduğu birçok mekanın faaliyetlerine geçici olarak ara verilmişti. Samsun’da korona virüsünden dolayı cadde ve sokaklar boş kalırken etkisini gösteren soğuk hava ve yağışlar da hayatı olumsuz etkiledi.

İstiklal ve Mecidiye Caddeleri bomboş

Samsun’da özellikle vatandaşların yoğun olarak kullandığı İstiklal ve Mecidiye Caddelerinin saat 12.00 sıralarında boş olduğu gözlendi. Ana arterlerin bomboş olması insanların hem virüs tehlikesi hem de elverişsiz havadan dolayı dışarı çıkmamayı tercih ettiğini gösterdi. Bulvar AVM etrafında bulunan alanların da seyrek olduğu gözlerden kaçmadı. Sokağa çıkan bazı insanlar virüse karşı maske takarak önlem aldı.

Cemaatle namaz kılmanın yasaklanmasının ardından camiler de boşaldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.