DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Samsun’da üniversitelilerden ’Bahar Kalkanı Harekatı’na destek

HAREKATA VERİLEN DESTEK, “ŞANLI TÜRK ORDUSU BU CİHANIN KORUYUCUSUDUR. ŞANLI TÜRK ORDUSU, MAZLUMLARIN YOLDAŞI, ZALİMLERİN KORKULU RÜYASIDIR. ORDUMUZ, ZEYTİNDALI HAREKATI, FİRAT KALKANI HAREKATI VE BARIŞ PINARI HAREKATI’NDA NE DENLİ YÜCE BİR ORDU OLDUĞUNU TÜM CİHANA GÖSTERMİŞTİR. ŞİMDİ, TEKRAR, BAHAR KALKANI HAREKATI İLE YENİ BİR DESTAN YAZMAYA BAŞLAYAN ORDUMUZUN SONUNA KADAR YANINDAYIZ. BÜTÜN DUALARIMIZ VE YÜREĞİMİZ ŞANLI ORDUMUZ İLEDİR. HİÇBİR GÜÇ UNUTMASIN Kİ TÜRK DEVLETİ, EVLATLARI SAYESİNDE HER ZAMAN 18 YAŞINDADIR. VE UNUTULMASIN Kİ, SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR” SÖZLERİYLE ANLATILDI.

Samsun’da üniversitelilerden ’Bahar Kalkanı Harekatı’na destek
Banner Resmi
15.10.2021
328
A+
A-

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’ndeki (OMÜ) öğrenci toplulukları bir araya gelerek şehitleri anmak ve Bahar Kalkanı Harekatı’na destek vermek amacıyla yürüyüş düzenledi.

İlahiyat Fakültesi önünde toplanan üniversite öğrenciler ellerindeki bayraklarla Yaşam Merkezi’ne yürüdü. Öğrenciler ‘Şehitler ölmez, vatan bölünmez’ ve ‘Her Türk asker doğar’ sloganları atarak ilerledi. Yürüyüş sonunda Yaşam Merkezi önünde toplanan öğrenciler üzerinde ‘Yetmedi mi Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı? Gerekirse yıkarız tüm cihanı’ yazılı pankart açtılar. Ardından şehitleri anmak amacıyla saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu.

Topluluklar adına yapılan ortak açıklamada, “Bir zamanların ilim ve kültür yuvası, medeniyetlerin beşiği olan Orta Doğu, bugün zalimlerin o bölgeye intikali ite birlikte ’bataklık’ adını almıştır. Lakin bizler biliyoruz ki, Orta Doğu adeta sahipsiz, yetim bir çocuk gibi gözlerimizin içine bakmaktadır. Katil Rusya’sından tutun, zalim Amerika’sına kadar alakasız bütün ülkelerin bulunduğu Orta Doğu’da, kendisine sınırı bulunan Türkiye Cumhuriyeti’nin, şanlı Türk ordusunun orada neden bulunduğunu bizler çok iyi biliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Harekata verilen destek, “Şanlı Türk ordusu bu cihanın koruyucusudur. Şanlı Türk ordusu, mazlumların yoldaşı, zalimlerin korkulu rüyasıdır. Ordumuz, Zeytindalı Harekatı, Firat Kalkanı Harekatı ve Barış Pınarı Harekatı’nda ne denli yüce bir ordu olduğunu tüm cihana göstermiştir. Şimdi, tekrar, Bahar Kalkanı Harekatı ile yeni bir destan yazmaya başlayan ordumuzun sonuna kadar yanındayız. Bütün dualarımız ve yüreğimiz şanlı ordumuz iledir. Hiçbir güç unutmasın ki Türk devleti, evlatları sayesinde her zaman 18 yaşındadır. Ve unutulmasın ki, söz konusu vatansa gerisi teferruattır” sözleriyle anlatıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.