Dolar 32,5680
Euro 34,7221
Altın 2.492,34
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Az Bulutlu
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Cum 20°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C

Samsun’un Çarşamba ilçesinde 3. Off-Road Yarışları

SAMSUN (AA) – Çarşamba ilçesinde bu yıl Off-Road Yarışları'nın 3.'sü düzenlendi.Çarşamba Belediyesi ile Çarşamba Off-Road (ÇAR-OFF) Kulübü işbirliğinde yapılan yarışlar, Yeşilırmak Millet Bahçesi içindeki pistte gerçekleştirildi.Start alanından ha…

Samsun’un Çarşamba ilçesinde 3. Off-Road Yarışları
21 Mayıs 2023 18:03
125
A+
A-

SAMSUN (AA) – Çarşamba ilçesinde bu yıl Off-Road Yarışları'nın 3.'sü düzenlendi.

Çarşamba Belediyesi ile Çarşamba Off-Road (ÇAR-OFF) Kulübü işbirliğinde yapılan yarışlar, Yeşilırmak Millet Bahçesi içindeki pistte gerçekleştirildi.

Start alanından hareket eden yarışçılar çamurlu parkurda ilerleyerek zorlu arazi koşullarını aşmaya çalıştı.

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, yarışları geleneksel hale getirmeyi istediklerini ifade ederek, “Bundan sonraki yıllarda da inşallah geleneksel olarak bu yarışlarımızı yapmaya devam edeceğiz. 25 ilden bin 500'e yakın misafirimizi ilçemizde ağırladık. İlçemizin güzelliğini görmelerine vesile olduk. Belediye olarak spora ve sporcuya her zaman destek olduk. ” ifadelerini kullandı.

ÇAR-OFF Başkanı Kerim Gülaçtı ise yarışlara 25 il ve 10 ilçeden katılım olduğunu ifade ederek, “Yaklaşık 100 araç sahamızda yarış halinde kıyasıya mücadele ediyorlar. Bugün adrenalinin kalbi Çarşamba'da atıyor. İnşallah bundan sonra da devam edecek. ” dedi.

Muhabir: Ali Bayaslan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.