Dolar 32,5947
Euro 34,7865
Altın 2.497,31
BİST 9.461,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 20°C
Az Bulutlu
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 22°C
Pts 18°C
Sal 29°C

Taraftar Gruplarından Destek Çağrısı “Çayınızı için, desteğinizi verin”

Taraftar Gruplarından Destek Çağrısı “Çayınızı için, desteğinizi verin”
2 Şubat 2023 19:38
183
A+
A-

Taraftar Gruplarından Destek Çağrısı
“Çayınızı için, desteğinizi verin”

Samsunspor Taraftar Grupları, takımın gücüne güç katacak olan Samsunspor Taraftar Çay projesine destek çağrısında bulundu

Samsunspor Taraftar Grupları, bir süre önce lansmanı yapılan ve Samsunspor Kulübü Derneğine ek gelir elde etmek amacıyla hayata geçirilen ‘Samsunspor Taraftar Çay’ projesine tüm Samsunlulardan ve Samsunsporlulardan destek istedi.

Samsunspor için özel olarak üretilen ve Samsun’da çok sayıda marketin raflarında yerini alan Samsunspor Taraftar Çay için Samsunlulardan destek isteyen Samsunspor Taraftar Grupları, “Sofralarımızın değişmeyen lezzeti çay’ı alırken, Samsunspor Taraftar Çay’ı tercih edelim. Bu sayede takımımızın gücüne güç katılsın. Tüm Samsunluları ve Samsunsporluları, Samsunspor Taraftar Çay almaya davet ediyoruz” şeklinde açıklama yaptı.

Samsunspor Taraftar Grupları, destek çağrısında bulundukları mesajlarında şu sözlere yer verdi;

Şampiyonluk yolundaki sevdamız Samsunsporumuzun gücüne güç katmak için hayata geçirilen Samsunspor Taraftar Çay projesini çok önemsiyoruz. Bu önemden hareketle de tüm Samsunlu ve Samsunsporlu hemşerilerimizden bu çayı almalarını ve takımımıza destek olmalarını bekliyoruz. Şehrimizdeki çok sayıda marketin ve bakkalın raflarında Samsunspor Taraftar Çay yerini aldı. Olmayan market ve bakkalardan da ısrarla isteyin. Büyük Samsunspor taraftarı için özel olarak üretilen bu çayın satışı, kulübümüzün güçlenmesi adına son derece önemlidir. Kulübümüze ek gelir sağlamak, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmek için ‘Bir yudum çayda biz de varız” sloganıyla satışa sunulan Samsunspor Taraftar Çay projesine destek veren herkese teşekkür ediyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.