Dolar 32,4923
Euro 34,9263
Altın 2.438,81
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 21°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
21°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 18°C

Tekkeköy Belediyesi sağlık çalışanlarını unutmadı

14 MART TIP BAYRAMI DOLAYISIYLA SAMSUN TEKKEKÖY BELEDİYESİ SAĞLIK ÇALIŞANLARINA YÖNELİK KAHVALTI PROGRAMI DÜZENLEDİ.

Tekkeköy Belediyesi sağlık çalışanlarını unutmadı
14 Mart 2020 12:52
369
A+
A-

“14 Mart Tıp Bayramı” dolayısıyla Samsun Tekkeköy Belediyesi, sağlık çalışanlarına yönelik kahvaltı programı düzenledi.

Tekkeköy ilçesinde bulunan Tuğrul Çetin Nostalji Parkı’nda düzenlenen kahvaltı programına Gazi Devlet Hastanesi çalışanları katıldı.

“Herkesten vefa bekliyoruz”

Düzenlenen kahvaltı programında konuşan Gazi Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Emine Sehmen, “Bütün sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun. Ülkemizin ve dünyanın gündeminde korona virüsü var. Sağlık çalışanları 7/24 insanlığın sağlık hizmetini sunmaya devam ediyorlar. Devam edecektir. Hekimlik bir meslek değil bir yaşam tarzıdır. Bizler şifa veren elleriz. Şifa veren eller olarak elbetteki vefa istemek hakkımız diye düşünüyorum. Çok yorucu ve çok stresli bir mesleğimiz var. Bizler tıp fakültelerinden sadece diploma alıyoruz, mezun olmuyoruz. Hayatımız boyunca son bilimsel verileri, son teknolojiyi hastalarımızın yararı için kullanmak zorundayız. Sürekli kendimizi geliştiriyoruz. Herkesten vefa bekliyoruz” dedi.

“Sağlık çalışanlarına şiddeti nefretle kınıyoruz”

Tekkeköy Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Karmil ise, “Tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum. Zaman zaman tatsız olaylar oluyor. Bazı kendini bilmez, haddini aşan kişiler sağlık çalışanlarına yönelik şiddet eğilimi gösteriyor. Bunu da şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Tıp camiasına kolaylıklar diliyoruz. Dünya bir virüs ile karşı karşıyadır. Bu salgını en hafif şekilde atlatacağımıza eminim. Bu durumda Sağlık Bakanımızın emeği var. Vatandaşlar olarak hijyen kurallarına dikkat etmeliyiz. Bu durum için gayret etmeliyiz. Bütün sağlık çalışanların günü kutlu olsun” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.