Dolar 34,0669
Euro 37,6386
Altın 2.741,16
BİST 9.833,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 28°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
28°C
Hafif Yağmurlu
Paz 28°C
Pts 28°C
Sal 28°C
Çar 27°C

Terme’de İHH ihtiyaç sahibi öğrenciler için kermes düzenledi

SAMSUN (AA) – Terme ilçesinde İHH İnsani Yardım Vakfı (İHH), yardıma ihtiyacı olan çocukların kırtasiye masraflarının karşılanması amacıyla kermes düzenledi.İHH Terme Şubesi tarafından Cumhuriyet ve 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda düzenlenen kermest…

Terme’de İHH ihtiyaç sahibi öğrenciler için kermes düzenledi
11 Eylül 2023 19:03
90
A+
A-

SAMSUN (AA) – Terme ilçesinde İHH İnsani Yardım Vakfı (İHH), yardıma ihtiyacı olan çocukların kırtasiye masraflarının karşılanması amacıyla kermes düzenledi.

İHH Terme Şubesi tarafından Cumhuriyet ve 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda düzenlenen kermeste, gönüllülerin hazırladığı ürünler satışa sunuldu.

Şube Başkanı İsa Şahin, “İlçemizdeki yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklarımızın kırtasiye ve okul ihtiyaçlarını karşılamak için hayır çarşısı düzenliyoruz. Temsilciliğimizin kadın kolları üyeleri günler öncesinden hazırlıklara başlayarak burada kermesimizi düzenliyoruz. Çok büyük bir emek verdiler. Çocuklarımız yollarımızı gözlüyor ve onlar için düzenlediğimiz kermeste tek gayemiz ve tek amacımız okula boyunları bükük gitmesin, onların yüzü gülsün diye çabalıyoruz. İnşallah bugün burada meyvesini alacağız.” dedi.

Gönüllü Murat Oran ise, “İHH güzel bir çalışma yapıyor ve güzel bir kermesimiz var. Yetim çocuklarımız ve yardıma ihtiyacı olan çocuklarımız için okul giderlerinin karşılanması amacıyla yapılan çalışmadan mutluyuz. Halk olarak biz de destekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Dilek Sezen

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.