Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Az Bulutlu
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 18°C

Ticaret Bakanı Muş, Vezirköprü ilçesinde iftar programına katıldı

SAMSUN (AA) – Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Samsun'un Vezirköprü ilçesinde düzenlenen iftar programına katıldı.Samsun'dan AK Parti milletvekili adayı olan Muş, Tarihi Bedesten'de düzenlenen iftarda partililer ve ilçe halkı ile bir araya geldi.Vez…

Ticaret Bakanı Muş, Vezirköprü ilçesinde iftar programına katıldı
16 Nisan 2023 22:40
93
A+
A-

SAMSUN (AA) – Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Samsun'un Vezirköprü ilçesinde düzenlenen iftar programına katıldı.

Samsun'dan AK Parti milletvekili adayı olan Muş, Tarihi Bedesten'de düzenlenen iftarda partililer ve ilçe halkı ile bir araya geldi.

Vezirköprü'nün turizm potansiyelinin yüksek olduğunu söyleyen Muş, “Vezirköprü muazzam bir yer. Buranın tanıtımını yapmamız lazım. İnsanların burada gezmesi, görmesi lazım. Sanayiden tarıma kadar bütün alanlarda insanların gelirlerini artırmamız lazım.” dedi.

İlçenin her zaman AK Parti'yi yüksek oy oranlarıyla desteklediğine işaret eden Muş, yine Vezirköprülülerden destek istedi.

AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Mehmet Kurt, Bakan Mehmet Muş'a seccade hediye etti. Kurt, hediyesini takdim ederken, “15 Mayıs sabahı inşallah seccadelerimiz üzerinde şükür namazımızı hep birlikte kılacağız.” ifadesini kullandı.

İftar programının ardından Ticaret Bakanı Mehmet Muş, ilçede esnaf ziyaretlerine devam etti.

Türkiye'nin yerli otomobili Togg da ilçeye getirildi. Togg'a yoğun ilgi gösteren ilçe halkı otomobili inceledi, fotoğraf çektirdi.

Muş'a ilçe ziyaretinde, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş eşlik etti.

Muhabir: Zülal Eser

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.