Dolar 32,3679
Euro 34,8020
Altın 2.395,43
BİST 10.285,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C
Sal 20°C

TURAN ÖZÖN” ZORU BAŞARMAK İÇİN” CALISMALISINIZ

TURAN ÖZÖN” ZORU BAŞARMAK İÇİN” CALISMALISINIZ
20 Kasım 2023 16:27
102
A+
A-
  1. Zoru başarmak için

Trendyol Süper Lig’de mücadele veren Yılport Samsunspor, pazar günü kendi saha ve taraftarı önünde ligin zorlu ekiplerinden Beşiktaş’ı konuk edecek.

Hedefimiz maçtan galip gelerek 3 puanla yola devam etmektir ama yenemiyorsan da yenilmeyeceksin, 1 puan da işimize yarar…

Uzun zamandır takımdan ayrı kalan Taylan Antalyalı’nın yanı sıra Bennasser ve Zeki Yavru da takıma dönüyorlar. Görev verildiği takdirde forma şansı bulacaklar. Öte yandan hafif sakatlığı olan Dimata ve Fofana da Beşiktaş’a karşı forma giyebilecekler. Kısacası tam kadroyuz, sakat oyuncumuz kalmadı.

Teknik Direktör Markus Gisdol’un futbolculara verdiği izin dün sona erdi ve tam kadro Beşiktaş hazırlıklarına devam ediyoruz.

Artık ilk yarının boyu daralıyor, Beşiktaş’a karşı kendi seyircimiz önünde mücadele görmek istiyoruz. Sonraki maçlara da bakacak olursak Beşiktaş, Adana Demirspor, Kasımpaşa, Trabzonspor, Konyaspor, Alanyaspor ve Karagümrük ile devreye nokta koyacağız.

Zor haftaları kolaya çevirmek için Yılport Samsunspor var gücü ile mücadele göstermelidir artık. Bazı talihsiz maçlar da yaşamadık diyemeyiz, örnek olarak Pendikspor maçı…

Şayet ligde kalmak istiyorsak ilk yarıyı en kötü ihtimalle 17-18 puanla bitirmek zorundayız. Bu haftaki Beşiktaş maçında taraftarlarımıza da büyük iş düşüyor.

Bir dahaki köşemde buluşmak üzere, hoşçakalın…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.