Dolar 32,5607
Euro 34,8793
Altın 2.437,16
BİST 9.712,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 22°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
22°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 17°C

Türk Kızılaydan ihtiyaç sahiplerine yardım

SAMSUN (AA) – Türk Kızılay Havza Temsilciliğince ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunuldu. Türk Kızılay Havza Temsilciliği Koordinatörü Ömer …

Türk Kızılaydan ihtiyaç sahiplerine yardım
28 Nisan 2022 13:21
151
A+
A-

SAMSUN (AA) – Türk Kızılay Havza Temsilciliğince ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunuldu.

Türk Kızılay Havza Temsilciliği Koordinatörü Ömer Faruk Çörekçioğlu, AA muhabirine, her yıl ramazan ayında yapılan yardımların bu yıl da sürdüğüne işaret etti.

Bu kapsamda ilçede 375 kişiye gıda yardım paketi, bin kişiye giyim, 1205 kişiye de ayakkabı yardımı yapıldığını anlatan Çörekçioğlu, “Daha önce vekaleten kurban kesimi yoluyla elde edilen kurban etlerinden yapılan 480 kutu kıyma ve kuşbaşı konserve et de ihtiyaç sahiplerine ulaştı. Bunların yanı sıra 120 ihtiyaç sahibine kişi başı 500 lira olmak üzere 60 bin lira nakdi yardım yapıldı. Ayrıca şehit yakınlarımız ve gazilerimizle iftar programında bir araya geldik.” dedi.

Geçen yıl aralık ayında yaşanan yangın felaketinde evleri zarar gören ailelere de ev eşyası yardımında bulunduklarını dile getiren Çörekçioğlu, “Ramazan Bayramı öncesi yardımlarımızın tamamını yerine ulaştırmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Bu yardımları yapmamıza vesile olan hayırseverlerimize teşekkür ederiz.” diye konuştu.

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.