7 Ağustos 2026, 12:37:27
Dolar 47,7010
Euro 55,0063
Altın 6.543,59
BİST 13.798,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
30°C
Parçalı Bulutlu
Per 28°C
Cum 29°C
Cts 28°C
Paz 29°C

TÜRKAV Elazığ Şubesi yeni yönetimi hedeflerini açıkladı

TÜRKAV Elazığ Şubesi yeni yönetimi hedeflerini açıkladı
7 Ağustos 2026 11:38
47
A+
A-

TÜRKAV Elazığ Şubesi yeni yönetim kurulu, ilk toplantısını gerçekleştirerek önümüzdeki dönemin vizyon belgesini ve stratejik hedeflerini kamuoyuyla paylaştı.

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Elazığ Şubesi, yeni yönetim kurulunun belirlenmesinin ardından ilk toplantısını yaptı. Toplantıda vakfın Elazığ’da yürüteceği sosyal, kültürel ve eğitim faaliyetleri değerlendirilirken, önümüzdeki döneme ilişkin hedef ve projeler ele alındı.

Yeni dönem vizyonu

Toplantı sonrası açıklama yapan TÜRKAV Elazığ Şube Başkanı Murat Bankur, Genel Başkan Ebubekir Korkmaz liderliğinde vakfın Elazığ’daki çalışmalarını güçlendireceklerini söyledi. Bankur, ❝Yeni yönetim kadromuz; eğitimden sağlığa, adaletten güvenliğe, yerel yönetimlerden ulaşıma, sanattan spora, Elazığ’ımızda faaliyet gösteren tüm kamu kurum ve kuruluşlarını bizzat temsil eden, sahaya ve bürokrasiye hakim bir yapıdan oluşmaktadır❞ dedi.

Bankur, temel gayelerinin Dr. Devlet Bahçeli’nin çizdiği ufuk doğrultusunda hareket etmek olduğunu belirterek, ❝Önce Ülkem ve Milletim düsturunu rehber edinerek, kamuda görev yapan milliyetçi kadroların birliğini pekiştireceğiz ve kamuda liyakat ile adaletin en güçlü sesi olacağız❞ ifadelerini kullandı.

Stratejik hedefler

Başkan Bankur, TÜRKAV Elazığ Şubesi’nin stratejik hedeflerini şöyle sıraladı: Kamuda liyakat ve hak arama konusunda tavizsiz duruş sergilenmesi, Elazığ bürokrasisinin gelişimi ve kamu personeli talepleri üzerine periyodik raporlar hazırlanması, kamuya yeni atanan genç memurların milli ve manevi değerlerle donatılmış bürokratlar olarak yetiştirilmesi, kamu personeline yönelik mevzuat eğitimleri ve mobbing ile mücadele seminerleri düzenlenmesi, Harput’un kültürel mirasını yaşatacak konferanslar ve sosyal projeler inşa edilmesi.

Yönetim kurulu

Yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Murat Bankur, Burak Şahiner, Erol Önal, Fırat Erkin Can, Gökhan Tut, Hasan Tunç, Lale Aksu, Metehan Deveci, Murat Elitok, Mustafa Kartal, Nusret Bayar, Oğuzhan Birlikbaş, Rabia Koşar, Samet Cihangir, Sıtkı Taşel, Suat Aluçlu, Talha Uçar, Ümmühan Doğan, Yaşar Güzel.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.