Dolar 32,4851
Euro 34,7549
Altın 2.401,75
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Az Bulutlu
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C

Vezirköprü’de “Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Fidan” projesi kapsamında fidan dikimi yapıldı

SAMSUN (AA) – Cumhuriyetin 100. yılında 100 Fidan projesi çerçevesinde Vezirköprü Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde fidan dikimi gerçekleştirildi.Vezirköprü Kaymakamlığı öncülüğünde düzenlenen etkinlikte Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde 100 mavi se…

Vezirköprü’de “Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Fidan” projesi kapsamında fidan dikimi yapıldı
23 Ekim 2023 17:39
50
A+
A-

SAMSUN (AA) – Cumhuriyetin 100. yılında 100 Fidan projesi çerçevesinde Vezirköprü Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde fidan dikimi gerçekleştirildi.

Vezirköprü Kaymakamlığı öncülüğünde düzenlenen etkinlikte Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde 100 mavi servi fidanı toprakla buluşturuldu.

Kaymakam Özgür Kaya, “Gelişen ekonomisiyle, güçlenen ordu ve sanayisiyle, ikinci yüzyıla güçlü bir Türkiye oluşturmak istiyoruz, bunları da sizlerle beraber yapacağımızdan şüphemiz yok. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 100 yıl öncesinde başlattığı Milli Mücadele'yi Sayın Cumhurbaşkanımızın da liderliğinde önümüzdeki ikinci yüzyılda daha güçlü, daha büyük ve bağımsız bir Türkiye oluşmasını istiyoruz.” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Özata, “Cumhuriyetimiz 100 yaşında, bu doğrultuda ülkemizde heyecan, coşku ve çeşitli etkinliklerle 100. yılımızı kutluyoruz. Bugün ilçemizdeki bahçesi müsait olan tüm okullarımızda fidan dikimi gerçekleştirilecek. Bu kapsamda Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde Cumhuriyetimizin 100. yılında 100 fidan dikimi etkinliğini, değerli protokolümüzün de katılımıyla gerçekleştiriyoruz.” diye konuştu

Özata, programın gerçekleştirilmesinde emeği geçen İlçe Orman İşletme Müdürlüğü, Vezirköprü Anadolu İmam Hatip Lisesi idarecileri, öğretmenleri, öğrencilerine ve katılımcılara teşekkür etti.

Programa, Belediye Başkanı Sadık Edis, Jandarma Komutanı Binbaşı Ümit Çetinkaya, Emniyet Müdürü Ahmet Çelik, kurum ve kuruluşların müdürleri de katıldı.

Muhabir: Dilek Sezen

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.