Dolar 32,5869
Euro 34,7990
Altın 2.499,78
BİST 9.453,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 20°C
Az Bulutlu
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 22°C
Pts 18°C
Sal 29°C

Vezirköprü’de İlköğretim Haftası kutlandı

SAMSUN (AA) – Vezirköprü'de İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında kutlama programı düzenlendi. Kaymakam Halid Yıldız, kutlama …

Vezirköprü’de İlköğretim Haftası kutlandı
17 Eylül 2021 00:27
220
A+
A-

SAMSUN (AA) – Vezirköprü'de İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında kutlama programı düzenlendi.

Kaymakam Halid Yıldız, kutlama programında yaptığı konuşmada, 2021-2022 eğitim öğretim yılını başarılı şekilde geçireceklerine inandığını söyledi.

Kovid-19 salgını gölgesinde yaklaşık 2 yıl kadar zor bir zaman geçirdiklerini belirten Yıldız, “İnşallah bundan sonra yüz yüze eğitime bütün şartları zorlayarak devam edeceğiz.” dedi.

İlçede Kovid-19 aşılama oranına değinen Yıldız, “İkinci doz aşılamada ilçe olarak biraz alt seviyelerdeyiz. Velilerimizden ricamız, ikinci doz aşılama konusuna biraz daha hassasiyet göstermeleri ki eğitim ve ekonomi gibi çok önemli iki lokomotif yürüyebilsin.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vezirköprü Gençlik ve Kültür Derneği tarafından Bahçekonak Mahallesi Genç Folklor Ekibi, zeybek ve halk oyunları gösterilerini sunuldu.

Ardından 4'üncü sınıf öğrencileri, 1'inci sınıf öğrencilerine çiçek takdim etti. Kutlama programı, temsili ders zilinin çalınmasıyla sona erdi.

Programa Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ümit Çetinkaya, İlçe Emniyet Müdürü Rıdvan Koç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Resül Özata, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uyar, İlçe Müftüsü Naci Yalçınkaya, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler ile velileri katıldı.

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.