Dolar 32,5187
Euro 34,9082
Altın 2.431,46
BİST 9.813,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 22°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
22°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 17°C

Yangın sonrası yer gök saman oldu

DURUMUN BİLDİRİLMESİ ÜZERİNE OLAY YERİNE KISA SÜREDE İTFAİYE EKİPLERİ İLE ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE AİT İŞ MAKİNELERİ VE TANKERLER İNTİKAL ETTİRİLDİ.

Yangın sonrası yer gök saman oldu
9 Ağustos 2021 08:18
455
A+
A-

Ordu’da, saman ve yem üzerine satış yapan bir iş yerinde çıkan yangın sonucu, yaklaşık 100 ton saman zarar gördü. Samanlar, iş makineleri yardımıyla depodan kaldırımlara döküldü.

Yangın, Altınordu ilçesi Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sebahattin Aktaş isimli esnafa ait saman ve yem deposunda sabah saatlerinde yangın çıktı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine kısa sürede itfaiye ekipleri ile Ordu Büyükşehir Belediyesine ait iş makineleri ve tankerler sevk edildi. İçeride yaklaşık 200 ton samanın bulunduğu iş yerinden samanlar, yangının büyümemesi için kepçeler yardımıyla dışarıya çıkarıldı. Bu sırada itfaiye ekipleri de yangını söndürerek kontrol altına aldı. Yaklaşık 100 ton samanın kullanılmaz hale geldiği yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.

“Samanların hepsi ziyan oldu”

Olayı anlatan iş yeri sahibi Sebahattin Aktaş, deposunda yaklaşık 200 ton saman olduğunu belirterek, zararının büyük olduğunu ifade etti. Aktaş, “Galiba oraya mangaldan kabuk bırakılmış, o da yangına neden olmuş. Oradaki koltuk yanınca, benim çadıra geçmiş. İş makineleri yardımıyla boşaltılıyor. Buradaki samanların hepsi ziyan oldu, içeride devamı da var. Fiyat olarak tam hesaplayamıyorum ama yaklaşık 200 bin lira zarar var” dedi.

Öte yandan itfaiye ve Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri depodaki çalışmalarını sürdürüyor.

ETİKETLER: , , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.