Dolar 43,5380
Euro 51,4962
Altın 6.913,75
BİST 13.953,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 8°C
Az Bulutlu
Samsun
8°C
Az Bulutlu
Per 16°C
Cum 18°C
Cts 17°C
Paz 12°C

ZEHRİ İLAÇ DİYE YUTTURUYORLAR”

ZEHRİ İLAÇ DİYE YUTTURUYORLAR”
5 Şubat 2026 14:28
88
A+
A-

 

 

 

 

“ZEHRİ İLAÇ DİYE YUTTURUYORLAR”

 

Basın ve İletişim Başkanımız Nazif Okumuş ve İş Dünyası ile İlişkiler Başkanımız Zekeriya Mete, Samsun İl Başkanlığımızda düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

 

Nazif Okumuş: “Ülke ve millet olarak çok ağır bir süreçteyiz. Siyasette, ticarette, ekonomide, sosyal hayatta her geçen gün daha sıkıntılı ortamlara girmekteyiz Türk milletinin endişeyle izlediği süreci, ‘Cennetin kapıları açılıyor’ diye sunmaya çalışanlar, adeta cehenneme giden yolun taşlarını düzüyorlar. Beş vatandaşımızdan dördü yoksulluk girdabında anafora kapılmış; açlık sınırı ve civarındaki milyonlarca insanımız ayakta kalma mücadelesi veriyor. İktidar ve çevresine sarılmış tuzu kurular ise bala parmak sallıyor.

 

Ülkemiz ve milletimizin birlik bütünlüğünü tehdit eden emperyal güçlerin yıllarca yatırım yaptığı terör örgütlerine, ‘Masum rollerde’ yeni oyun alanları açılıyor. On binlerce tır dolusu silah ve mühimmatla desteklenip palazlandırılan, Amerikan dolarları ile beslenenlere yeni görevler veriliyor.

 

PKK’nın Suriye’deki varlığının bölgeden ve gözden çıkartıldığıyla propaganda yapanlar askeri ve idari güçlerin aşamalı entegrasyonunu sıradanlaştırıyor. Sınırımızın altında göz göre göre Kuzey Irak’takine benzer gelişmeler yaşanıyor. PKK/PYD/SGD yapılanmasından bu yana süren öğretim-donanım, eğitimde denklikle, donanımda tümen yapılanmasıyla taçlanıyor. Narkoterörün emperyal ayağındaki kolunun valilere kadar tüm yöneticileri de atayacağı ‘özerklik’ kelimesine özenle yer verilmeyen mutabakatlardan anlaşılıyor.

 

İddia ettikleri gibi satışa değil vitrinde görücüye çıkartılıyorlar. Açıkça görülüyor ve anlaşılıyor ki; BOP’çuların yaptığı, taşeron güçlerle Şam’da konuşlanan güçleri entegre etmektir. Buna da vekâlet dönemi kapandı gözüyle bakıyorlar. Böylesine süreçte hareketin lideri düne kadar, ‘hainler’ dediklerinin alayına kucak açıyor. TBMM’deki milletvekilleri de ayağa kalkıp çılgınca alkışlıyor.

 

Toplu katliamlardan uyuşturucu trafiğine, haraçtan çocuk kaçırmalara kadar akla gelebilecek ne kadar zalimlik varsa gerçekleştirenlere kol kanat geriliyor.

 

Dedikleri gibi ‘oyunbozan’ falan değil, kendi kurdukları oyunda savrulanlar olunuyor. Nasıl da konuşuyorlar, elimizi vicdanımıza koyup da düşünmeliymişiz.

 

Bize düşen de PKK’nın kurucu önderliğine, DEM Parti’den tüm örgüt üyelerine kadar saygı gösterilmesini istemek ve beklemekmiş.

 

Vay be! Zehri nasıl da ilaç diye yutturmaya çalışıyorlar. Gabar’dan petrolü çıkarıp satacaklar ve milleti zenginleştirecekler, on binlerce vatan evladını katledenleri de muteberleştirip Türkiye Yüzyılında huzura kavuşacaklar.”

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.