Dolar 32,3449
Euro 34,9379
Altın 2.407,46
BİST 10.218,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C
Sal 20°C

AK Partili Karaaslan milli sporcularla buz pateni yaptı

SAMSUN (AA) – AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Artistik Buz Pateni Milli Takımı ile buz pateni yaptı.Karaaslan, Samsun Buz Sporları Salonu'nda kampa giren Artistik Buz Pateni Milli Takımı'nı ziyaret etti.Milli sporcularla sohbet …

AK Partili Karaaslan milli sporcularla buz pateni yaptı
7 Ağustos 2023 18:33
135
A+
A-

SAMSUN (AA) – AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Artistik Buz Pateni Milli Takımı ile buz pateni yaptı.

Karaaslan, Samsun Buz Sporları Salonu'nda kampa giren Artistik Buz Pateni Milli Takımı'nı ziyaret etti.

Milli sporcularla sohbet eden Karaaslan, daha sonra buz pateni yaptı.

Samsun'un spor salonları konusunda dünya standartlarına sahip birçok tesisi bulunduğuna işaret eden Karaaslan, “Dünya standartlarına uygun Samsun Buz Sporları Salonu'nda ben de hayatımda ikinci kez buzun üzerinde bir deneyim yaşadım. Samsun gerçekten bir gençlik ve spor şehri. Burada fiziki anlamda spor yatırımlarımız, Avrupa ve dünya standartlarının üzerindedir. Böyle tesislerden dünya, Avrupa ve olimpiyat şampiyonları yetiştireceğiz. Milli sporcularımızdan Mete Gazoz'un dünya şampiyonluğuyla gurur duyduk. Yine Şahika Ercümen'in 100 metrede kırdığı rekor bizi mutlu etti. Milli sporcuların küçük yaştan itibaren nasıl yetiştiğine bir kez daha şahitlik etmenin mutluluğunu yaşıyorum.” dedi.

Karaaslan, Samsun'un dünya standartlarının üzerindeki spor tesisleriyle milli sporcu sayısının ve uluslararası turnuvalarda madalya sayısının arttığına dikkati çekerek, şunları kaydetti:

“Spor altyapısı konusunda, tesisleşme konusunda Samsun gerçekten Türkiye'nin bu anlamda en öncü şehirlerinden biri. Dolayısıyla altyapımız çok güçlü ve bir yandan da Türkiye çapındaki hem müsabakaların gerçekleştiği hem de aynı zamanda kamplarla birlikte antrenmanların gerçekleştiği bir şehir burası. Dolayısıyla altyapısı çok güçlü bir şehirdeyiz. Tesisleşme evet işin olmazsa olmazı, fakat asıl önemli olan işte şimdiki aşama sporcular yetiştirmek.”

Muhabir: Murat Kaban

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.