Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 27°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cts 30°C
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 27°C

BAŞKAN AKSU BAKAN SOYLU İLE GÖRÜŞTÜ

BAŞKAN AKSU BAKAN SOYLU İLE GÖRÜŞTÜ
2 Mayıs 2021 18:15
696
A+
A-

TFF 1. Lig’de bazı stadyumlarda dün ortaya çıkan ve haksız rekabet algısı oluşturan, hepimizi rahatsız eden görüntülerle ilgili şehrimizin düşünce ve beklentileri her türlü mecrada tarafımızca dile getirilmiştir.

Bu çerçevede İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile yaptığım görüşmede konunun tüm detaylarını ele aldığımızı ifade etmek isterim.

Adana ve Giresun’daki görüntülere anında müdahale edildiği, daha başlar başlamaz maç sırasında tribünlerin büyük ölçüde uygun hale getirildiği, sorumlular hakkında işlem yapıldığı bilgisini paylaşan sayın bakanımız, bundan sonra böylesi bir görüntünün ortaya çıkması durumunda ilgili valiler hakkında dahi soruşturma açılacağını da özellikle vurgulamıştır.

AK Parti Samsun kadroları olarak bugüne kadar şehrimizi ilgilendiren her konunun takipçisi olduk. Samsunspor’umuzla ilgili hususların da yakından takipçisi olduğumuzu ve olacağımızı da çok net bir şekilde ifade etmek istiyorum. Türkiye Futbol Federasyonu başta olmak üzere tüm kulüplerin yetkililerini de sorumlu davranmaya davet ediyorum.

Bu şehrin siyasileri olarak daima kulübümüzün yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz.
Bu vesile ile son haftaya girilirken takımımıza bir kez daha başarılar diliyorum ve diyorum ki:
Son ana kadar mücadeleye devam.

Av. Ersan AKSU

AK PARTİ SAMSUN İL BAŞKANI

Samsun'da 30 yılı aşkın süredir gazetecilik mesleği ile uğraşmaktadır.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.