Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Açık
Samsun
30°C
Açık
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 28°C
Çar 27°C

Çeşme Belediye Spor Kulübü Yaz Spor Okulları Açıldı

Çeşme Belediye Spor Kulübü Yaz Spor Okulları Açıldı
9 Temmuz 2024 00:36
20
A+
A-

Bu nedenle gençlerin gelişiminde sporun yeri, özellikle uluslararası başarılarda sporun ne kadar kıymetli olduğunu ve Çeşme’mizdeki gençlerin ve çocukların bu potansiyele sahip olduğunun en büyük göstergesi bu sporcuların varlığıdır” dedi. Başkan Denizli, çocukların sağlıklı ve sosyal gelişimi için desteklerini sürdüreceklerini de sözlerine ekledi. 

Çeşme Belediye Spor Kulübü Yaz Spor Okulları açıldı. Açılışa; Çeşme Kaymakamı Sayın Mehmet Maraşlı, Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Çeşme Belediyespor Kulübü Başkanı Faik Çağlayık, Çeşme Belediyespor Kulübü yönetimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın eşi Öznur Tugay’ın yanı sıra çok sayıda öğrenci ve veli de eşlik etti. 

Çeşme Belediye Spor Kulübü Yaz Spor Okulları açılışında konuşan Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, ”Çocuklarımızın sağlıklı gelişimlerinin sanat ve spordan geçtiğinin neredeyse gittiğim her yerde altını çiziyorum. Özellikle dün çok büyük bir mutluluk yaşadık. Çünkü uluslararası bir turnuva olan Çeşme Open Satranç Turnuvası’nda Çeşme’mizin kıymetli genci Alparslan Işık şampiyon oldu ve 22 ülkeden dereceli ve unvanlı sporculara karşı yarıştığı bu turnuvadan alnının akıyla başarıya ulaştı. Bizim hem kulübümüzün sporcusu olan hem de kulübümüzde yetişmiş olup bugün ay yıldızlı bayrağı dünyada temsil eden sporcularımız var. Bu nedenle gençlerin gelişiminde sporun yeri, özellikle uluslararası başarılarda sporun ne kadar kıymetli olduğunu ve Çeşme’mizdeki gençlerin ve çocukların bu potansiyele sahip olduğunun en büyük göstergesi bu sporcuların varlığıdır. Çocuklarımızın sağlıklı ve sosyal gelişimi için desteklerimizi sürdüreceğiz. Sanat, kültür ve spor, çocukların sağlıklı steril ortamlarda yetişmesinin en büyük teminatı. O nedenle siz kıymetli velilerimize, bizlere güvenip bu yaz için yeniden çocuklarınızı bizlere emanet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızın eğlence ve etkinlik dolu çok güzel bir yaz geçirmesini diliyoruz” diye konuştu. 

Çeşme Kaymakamı Mehmet Maraşlı ise yaptığı konuşmada ise “Çok güzel bir yaza merhaba dedik. Okullarımız kapandı, çocuklarımız şimdi belediyemizin Çeşme Belediyespor Kulübü’nün açmış olduğu spor kulüplerine başlayacaklar. Çünkü sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur anlayışıyla artık öğrencilerimiz yazlarını dolu dolu ve obeziteden uzak ve ekran bağımlılığından kurtarmak amacıyla bu etkinliklerin çok faydalı olacağını düşünüyorum. Belediyemize, spor kulübümüze ve Gençlik Spor Müdürlüğü’müze emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum” dedi. Maraşlı, kitap okumanın da önemine dikkat çekerek, çocuklara sporun yanı sıra antrenman aralarında da mutlaka kitap okumaya zaman ayırmaları gerektiğini söyledi.

Açılış konuşmasının ardından, Çeşme Kaymakamı Mehmet Maraşlı ve Başkan Denizli, öğrencilere formalarını dağıttı. 

Çeşme Belediye Spor Kulübü Yaz Spor Okulları’nda 7-12 yaş arası çocuklar, 14 farklı branşta 8 hafta süresince eğitim alacaklar. Eğitimler, maksimum 20 kişilik gruplar halinde gerçekleştirilecek ve çocukla; futbol, basketbol, voleybol, satranç, tenis, zumba, aerobik, pilates, jimnastik, yelken, kano, rüzgar sörfü, özel gereksinimi olan bireyler için genel spor eğitimi ve tekvando gibi dallarda eğitim alabilecekler.

Aynı zamanda çocukların yaz spor okullarında kazandıkları bilgi ve beceriler, kış etabında da devam ediyor. Bu sayede, çocuklar sporla iç içe bir yaşam sürdürerek, hem fiziksel hem de ruhsal anlamda sağlıklı bireyler olarak yetişiyorlar.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.