DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Demir: “Şampiyon olacağız”

SAMSUNSPOR KULÜBÜ DERNEĞİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU’NUN ARDINDAN GÖREVE BAŞLAYAN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA DEMİR VE SAMSUN AİLELER PLATFORMU DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ.

Demir: “Şampiyon olacağız”
Banner Resmi
13.10.2021
437
A+
A-

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Samsunspor’umuz bu sezon sergilediği birliktelik ve sahada ortaya koyduğu hırs, inanç ve ekip ruhu ile şampiyonluğun en güçlü adayı haline geldi” dedi.

Samsunspor Kulübü Derneği Olağanüstü Genel Kurulu sonra göreve gelen yeni yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i makamında ziyaret etti. Başkan Demir, “Birliktelik, inanç ve ekip ruhu takımımızı bugün şampiyonluğun en güçlü adayı haline getirmiştir” diye konuştu.

29 Şubat Cumartesi günü Büyükşehir Belediyesi Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleştirilen ve Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım’ın oy birliğiyle ’Başkan’ seçildiği Samsunspor Kulübü Derneği Olağanüstü Genel Kurulu’nda belirlenen yeni yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i ziyaret etti.

“Şampiyon olacağız”

İlk olarak Atatürk Anıtı’na çelenk bırakan Samsunpor Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, daha sonra sırasıyla Vali Osman Kaymak’ı ve Başkan Mustafa Demir’i ziyaret etti. Ziyarette yer alan Samsunspor Kulübü Derneği Başkan Vekili Savaş Boyar, Mali İşler Sorumlusu Fuat Katırcı, Hukuk İşleri Sorumlusu Erdinç Tosunoğlu, Sosyal İşler ve Organizasyon Sorumlu Vennas Akyol Haznedar, Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri Serkan Albayrak, Alper Engiz ve Barış Kaygusuz’a yeni görevlerinde başarı dileyen Başkan Mustafa Demir, “Samsunspor’umuz bu sezon sergilediği birliktelik ve sahada ortaya koyduğu hırs, inanç ve ekip ruhu ile şampiyonluğun en güçlü adayı haline geldi. İpi şampiyon olarak göğüsleyeceğimizden şüphemiz yok. Bu birlik ve beraberliğin, inanç ve azmin 1. Lig’de de kendisini göstermesi en büyük dileğimizdir” şeklinde konuştu.

Ziyarette, Derneğin Sosyal İşler ve Organizasyon Sorumlu Vennas Akyol Haznedar, yönetim kurulu üyeleri adına Başkan Mustafa Demir’e çiçek takdim etti. Başkan Demir ise ziyaret anısına Akyol’a Bandırma Vapuru’nun minyatür maketini sundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.