DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Ertuğrul Sağlam: “Amacımız Manisa FK maçına puan avantajıyla gitmekti”

ÖNEMLİ BİR 3 PUANLA SAHADAN AYRILDIKLARININ ALTINI ÇİZEN ERTUĞRUL SAĞLAM, “İLK YARIDA GOL ATTIKTAN SONRA DAHA İYİ OYNAMAMIZ LAZIMKEN, TOPU RAKİBE VERDİK. 2. BÖLGEDE SAVUNMA YAPMAYA ÇALIŞTIK. POZİSYON ÜRETMEKTE ZORLANDIK. KOSKOCA İLK YARIYI BURUŞTURUP, ÇÖPE ATTIK. 2. YARI TOPA DAHA FAZLA SAHİP OLUP, OYUNU RAKİP ALANA YIKMAMIZ GEREKİYORDU. BUNU 55. DAKİKADAN SONRA YAPMAYA BAŞLADIK. KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ. 2. YARIDAKİ OYUN DA BİZİ DAHA ÇOK MUTLU ETTİ. FİNAL PASLARINI İYİ ATAMADIĞIMIZ BİRKAÇ POZİSYON VAR. ONLARI DEĞERLENDİREBİLSEK, GOLÜ DAHA ERKEN ATABİLİRDİK. İLK YARIYI SORGULAYIP, 2. YARIDAKİ OYUNU DEVAM ETTİRMEMİZ GEREKEN BİR DURUM SÖZ KONUSU. AMACIMIZ, MANİSA FK MAÇINA ÖNDE GİTMEKTİ. RAKİBİ, KAZANMA ZORUNDA OLDUĞU BİR MAÇI OYNATMAYI HEDEFLİYORDUK. BASKI ALTINDA BİR MAÇ OYNATMAMIZ GEREKİYORDU. ŞİMDİ BU ŞEKİLDE ORAYA GİDECEĞİZ. BU MAÇ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ YARINDAN İTİBAREN BAŞLAYACAK” DEDİ.

Ertuğrul Sağlam: “Amacımız Manisa FK maçına puan avantajıyla gitmekti”
Banner Resmi
20.09.2021
454
A+
A-

TFF 2. Lig Beyaz Grup 22. hafta Samsunspor– Afjet Afyonspor karşılaşmasının ardından her iki takımın teknik direktörü karşılaşmayı değerlendirdi.

Samsunspor, kendi sahasında ağırladığı Afjet Afyonspor’u 2-0 yenerek, 1 günlük aranın ardından 55 puanla tekrar liderlik koltuğuna oturdu. Karşılaşmanın ardından maç sonu basın toplantısında konuşan Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve Afjet Afyonspor Teknik Direktörü Ferruh Özgün, mücadeleyi değerlendirdi.

Ertuğrul Sağlam: “Amacımız Manisa FK maçına puan avantajıyla gitmekti”

Önemli bir 3 puanla sahadan ayrıldıklarının altını çizen Ertuğrul Sağlam, “İlk yarıda gol attıktan sonra daha iyi oynamamız lazımken, topu rakibe verdik. 2. bölgede savunma yapmaya çalıştık. Pozisyon üretmekte zorlandık. Koskoca ilk yarıyı buruşturup, çöpe attık. 2. yarı topa daha fazla sahip olup, oyunu rakip alana yıkmamız gerekiyordu. Bunu 55. dakikadan sonra yapmaya başladık. Kazandığımız için mutluyuz. 2. yarıdaki oyun da bizi daha çok mutlu etti. Final paslarını iyi atamadığımız birkaç pozisyon var. Onları değerlendirebilsek, golü daha erken atabilirdik. İlk yarıyı sorgulayıp, 2. yarıdaki oyunu devam ettirmemiz gereken bir durum söz konusu. Amacımız, Manisa FK maçına önde gitmekti. Rakibi, kazanma zorunda olduğu bir maçı oynatmayı hedefliyorduk. Baskı altında bir maç oynatmamız gerekiyordu. Şimdi bu şekilde oraya gideceğiz. Bu maç için çalışmalarımız yarından itibaren başlayacak” dedi.

Ferruh Özgün: “Bu maçtan puan ya da puanlar almak istiyorduk”

İlk yarı daha iyi top oynadıklarının altını çizen Ferruh Özgün ise, “Samsunspor, iyi bir takım. Bizim de play-off hedefimiz var. 8. sıradaydık. Buradan puan ya da puanlar almak istiyorduk. Play-off potasının içinde olmayı hedeflemiştik. Oyunun başında ve sonunda yediğimiz gollerle 2-0 mağlup olduk. Afyonspor, iyi bir takım. Bugün dönem dönem iyi oyun gösterdik ama genelde 3. bölge geçiş oyunlarını iyi yapamadık. Samsunspor’da geçiş oyununu iyi yapamadı ama golleri zamanında buldu. Onları da tebrik ediyor ve şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.