Dolar 32,4615
Euro 34,7745
Altın 2.420,41
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 18°C

HANİ SİZİN SAMSUN SEVDANIZ BU ŞEHRİN GURURU JUDO SPORUMUZUN VETERANI MUSTAFA BALCI HOCAMIZA SPONSOR OLABILECEK KİM VAR

HANİ SİZİN SAMSUN SEVDANIZ BU ŞEHRİN GURURU JUDO SPORUMUZUN VETERANI MUSTAFA BALCI HOCAMIZA SPONSOR OLABILECEK KİM VAR
18 Ağustos 2022 01:11
462
A+
A-

Samsunumuzda bir cok dalda onur duyduğumuz bizlere Şampiyonluklar yaşatarak Şanlı Türk Bayrağımızı İstiklal.Marsimizla göklere çekilmesini sağlamışlardir.
Samsun Spor ve sporcuların Sahip olma vede sponsor olarak Desdek vermede gerçekten duyarlı İş insanları,Büyük Firmalar ve Belediye başkanları var mıdır ?..
Biraz sorgulamak lazım Bakıyoruz bir cok yerlerde Festivaller ve bu festivallere getirmek için binlerce lira harcayarak bir kaç saatliğine ödenen bedeller karşılığında elde edilen koskoca bir hiç…
Samsun’un yetiştirdiği Avrupa Şampiyonu Uluslararası bir cok müsabakalarda göğsünde ay yıldızlı bayrağı ile Uluslararası Judo sporunun Veteran Mustafa BALCI Hocam yine bir Uluslararası yarışmaya davet etti ve insallah ekonomi konusunu halledilince orada özellikle Samsun Sehrini bizleri ve Türkiyemizi temsil edecek.
Kendisi Ilkadim Belediyesininde sporcusu ve bu belediyesinde orda temsilcisi ve reklamını yapacaktir.
Gelelim işin sadet yani sorununa EY! Birçok festivale etkinlige sponsor olan siz değerli İş İnsanları, Belediye Baskanlari Bu şehrin onemli tescilli Markası olan kurum, kuruluş ve kişiler.
Herbirinize Bu Şehrin Onuru Markası ve bir çok genci Türk Judo sporuna kazandırmış Veteran Mustafa BALCI hocamıza sponsor olarak Desdek verin.Sizlerde iyi biliyorsunuz yaptığınız sponsor desdegini vergiden muaftır. Hadi şimdi hocamıza bugün değil ise ne zaman desdek vereceksiniz.
Sayın Valimiz Sayın Spor İl Müdürümüz (Kaldı ki Spor İl müdürümüz bu sporun içinden geldiniz) BSB .Başkanımız Sayın Ilkadim Belediye başkanımız bazı stk.larina verdiğin desdek gibi kendi sporcuna vermelisin.
Ben bu işin takipcisi olucam Degerli Sporcumuz Mustafa Hocama desdek vericem.
Panayirlarda 10 Bin 20 Bin 30 Bin ağalık için gösterdiğiniz ilgiyi hadi şimdi Hocamıza verin Uluslararası reklamınızı olsun.

Gazete sayfalarında sanal alemde boy boy spora desdek verdiğini defalarca yazan çizen başta Belediye baskanlari,iş adamlarımız , Hatta bu sporun icinden gelen Spor İl Müdürümüz bu şehirde kaç tane veteran kariyerinde spor adamı sporcumuz var.Hadi hep birlikte bugüne kadar Onuruyla, başarılı spor hayatıyla  kendi imkanlarıyla müsabakalara katılan Bu şehrin Sporcusuna sponsor olarak desdek verin katkı verin.

Bu Şehir Sadece Samsunspor Futbol takımından ibaret değildir.Avrupada Ay Yıldızlı Bayrağımızı ve İstiklal marşımızı çıldıracak bizlere madalya getiren sporcumuz sahip çıkın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.