Dolar 33,0923
Euro 36,0546
Altın 2.575,36
BİST 11.138,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 32°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
32°C
Parçalı Bulutlu
Cts 30°C
Paz 30°C
Pts 29°C
Sal 29°C

Kemer Belediyesi Kick Boks sporcularından büyük başarı

Kemer Belediyesi Kick Boks sporcularından büyük başarı
10 Temmuz 2024 03:00
17
A+
A-

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu öncülüğünde kurulan Kemer Belediyesi Kick Boks takımı, Konya’ da 1 – 9 Temmuz tarihleri arası düzenlenen Türkiye Kick Boks Turnuvasına katıldı.

Konya Spor ve Kongre Merkezi’nde yapılan organizasyona 6 sporcu ile katılan Volkan Kaplan yönetimindeki Kemer Belediyesi Kick Boks Takımından Burak Onur ikincilik elde ederken Betül Coşkun, Galip Akif ve Ali Mert Akca çeyrek finalde mücadele etme başarısı gösterdi.

Müsabakalarda, Kemer Belediyesi Kick Boks Takımı sporcuları, Tuğberk Budak, Rüzgar Yalın ise sergilediği performansla alkış topladı.

Kick Boks Antrenörü Volkan Kaplan, “2024 Yılının son Türkiye Şampiyonası ayağını tamamladık. Bir yandan ücretsiz kurs desteği ile gençlerimize destek olurken bir yandan da milli forma terletmelerini de sağlıyoruz. Kemer Belediye Başkanımız sayın Necati Topaloğlu’na desteklerinden dolayı gençlerimiz adına çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.