Dolar 33,0165
Euro 35,9463
Altın 2.571,96
BİST 11.064,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
30°C
Parçalı Bulutlu
Çar 31°C
Per 32°C
Cum 31°C
Cts 30°C

Milli Takım Şampiyona Veda Etti

Milli Takım Şampiyona Veda Etti
7 Temmuz 2024 12:36
11
A+
A-

Millilerin Hollanda karşısında mücadele ettiği maçı Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner de vatandaşlarla birlikte izledi. Türkiye, ilk yarısını 1-0 önde tamamladığı Hollanda karşısında 2-1’lik skorla turnuvadan elendi.

 

Çankaya Belediyesi, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası boyunca Ahlatlıbel Atatürk Parkı’nda süren turnuva heyecanını Çayyolu’nda bulunan Muharrem Dalkılıç Parkına da taşıdı. Belediye, EURO 2024 çeyrek final karşılaşmasını Ahlatlıbel Atatürk Parkı ve Muharrem Dalkılıç Parkı’nda kurduğu dev ekranlarla Başkentlilerle buluşturdu. Her iki semtte de alanı dolduran binler, milli maç heyecanını bir arada yaşadı. Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner de maçı Çankayalılarla birlikte izledi. Önce Muharrem Dalkılıç Parkını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet eden Güner, buradan Ahlatlıbel Atatürk Parkı’na geçerek millilerin mücadele heyecanına ortak oldu.

MAÇ GÖSTERİMLERİ 14 TEMMUZ’A KADAR SÜRECEK
Hollanda ile kıyasıya süren mücadelede Ay Yıldızlılar, 2-1 mağlup olarak EURO 2024’e veda etti. Türkiye 35. dakikada Samet Akaydın’ın golüyle öne geçerek ilk yarıyı üstünlükle kapattı. İkinci yarıda ise Hollanda, 70. dakikada Stefan De Vrij’in golüyle eşitliği yakalamasının ardından 76. dakikada Cody Gakpo’nun vuruşunda Mert Müldür’ün kendi kalesine attığı golle öne geçti. Milliler maçın son düdüğe kadar gol bulamadı. Böylece Türkiye, Holladaya 2-1 yenilerek  çeyrek finalde turnuvaya veda etti. Hollanda ise yarı finalde İngiltere ile eşleşti. Yarı final maçları ise 9-10 Temmuz tarihlerinde oynanacak. Çankaya Belediyesi, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın tüm maçlarını 14 Temmuz’a kadar dev ekranlarında yayınlamayı sürdürecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.