DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Red Bull Car Park Drift Türkiye Finali için geri sayım başladı

ANKARA (AA) – Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ile Drift Otomobil Sporları Kulübü ortaklığıyla 29 Ağustos Pazar günü düzenlenecek Red Bull …

Banner Resmi
26.08.2021
278
A+
A-

ANKARA (AA) – Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ile Drift Otomobil Sporları Kulübü ortaklığıyla 29 Ağustos Pazar günü düzenlenecek Red Bull Car Park Drift Türkiye Finali, Bursa'da gerçekleştirilecek.

Red Bull açıklamasına göre sezonun 7. yarışında 23 sporcu, Yunuseli Havalimanı’nda otomobilleri ile zirve mücadelesi verecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen ünlü Red Bull sporcusu Abdo Feghali, 2008 yılından beri Red Bull Car Park Drift düzenlediklerini belirterek,”Türkiye'de üçüncü kez bu heyecanı yaşayacağız. Red Bull Car Park Drift'i Türkiye’ye getirdiğimiz için çok mutluyum. Özellikle iki sene önce dünya finalini yaptığımız sırada Türkiye'deki birçok drift tutkununun bu organizasyonu ne kadar çok sevdiğini yakından görme fırsatı bulduk. Bu nedenle Türkiye'de olmayı ve buradaki drift sporcularıyla bir araya gelmeyi seviyorum. Umarım bu sene de, yine heyecanlı bir organizasyon sonunda Türkiye şampiyonunu belirleyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Finali canlı izlemek isteyenler, etkinlik biletlerini Biletix web sitesinden alabilecek.

Muhabir: Yasin Tuncer

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.