DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Rektör Aydın: “Samsunsporumuzu gönülden destekliyoruz”

1965 ÜNİVERSİTELİ SAMSUNSPORLULAR DERNEĞİ (1965 ÜNİSAM) SAMSUN ÜNİVERSİTESİ (SAMÜ) REKTÖRÜ PROF. DR. MAHMUT AYDIN’A ZİYARETTE BULUNDU.

Rektör Aydın: “Samsunsporumuzu gönülden destekliyoruz”
Banner Resmi
15.10.2021
383
A+
A-

1965 Üniversiteli Samsunsporlular Derneği (1965 ÜNİSAM) Samsun Üniversitesi (SAMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’a ziyarette bulundu. Ziyarette Rektör Aydın, “Samsunsporumuzu gönülden destekliyoruz” dedi.

Samsun Üniversitesi Canik Yerleşkesinde gerçekleşen ziyarette Samsun’da spora olan bakış açısı ele alındı. Rektör Prof. Dr. Mahmut Aydın şampiyonluk yolunda Samsunspor’a kurumu ve şahsı adına destek verdiklerini dile getirirken, “Samsunspor bölgemizin parlayan yıldızıdır. Samsunspor’u daha da iyi yerlere getirmek bu ilde yaşayan, buranın ekmeğini yiyen herkesin görevidir. Başarıdan başarıya koşan takımımız için elimizden gelen gayreti göstermemiz gerekiyor. Bir takım düşünün ki şu anda küllerinden yeniden doğmak üzere. Burada bize düşen görev ise takımımızı zirvede yalnız bırakmamak” diye konuştu.

1965 ÜNİSAM Başkan Yardımcısı Mustafa Samancı ve beraberindeki heyet, SAMÜ’de dernek faaliyetleri için Rektör Aydın ile istişarelerde bulundu. Ziyaret 1965 ÜNİSAM’ın Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’a atkı hediye etmesi ve fotoğraf çekimi ile son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.