Dolar 32,7857
Euro 35,3517
Altın 2.448,75
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Açık
Samsun
30°C
Açık
Sal 30°C
Çar 29°C
Per 29°C
Cum 29°C

S Sport Plus’ta NBA Final Heyecanı Başlıyor!

S Sport Plus’ta NBA Final Heyecanı Başlıyor!
6 Haziran 2024 16:24
143
A+
A-

S Sport Plus’tan canlı yayınlanacak olan ve heyecanla beklenen NBA Finalleri, Boston Celtics ve Dallas Mavericks karşılaşması ile başlıyor. NBA Finalleri’nde Mavericks, iki süper starı Luka Doncic ve Kyrie Irving ile, Boston Celtics ise  Jayson Tatum, Jaylen Brown, Derrick White gibi yıldızlarıyla şampiyonluk için kıyasıya mücadele edecek. 

Boston Celtics, normal sezonu Doğu Konferansı’nın zirvesinde bitirerek, Play-Off’larda önce Miami Heat’i sonra Cleveland Cavaliers’ı geçmişti. Konferans Finalleri’nde ise Indiana Pacers’ı 4-0 ile yenerek Doğu Konferansı şampiyonluğuna ulaştı.

Dallas Mavericks ise, normal sezonda Batı Konferansı’nı 5. sırada bitirmesine rağmen, Play-Off’lar boyunca etkileyici bir performans sergiledi. Los Angeles Clippers ve Oklahama City Thunder’ı eleyen takım, Batı Konferansı Finalleri’nde Minnesota Timberwolves’ı 4-1’lik bir skorla geçerek Batı Konferansı şampiyonu oldu.

S Sport Plus’ta NBA Şampiyonluk Heyecanı!

S Sport Plus’tan canlı yayınlanacak olan NBA Finalleri, 7 maç üzerinden oynanacak ve 4 galibiyete ulaşan takım NBA şampiyonu olacak. Canlı yayınlar, tekrar izleme özelliği, özel programlar ve NBA TV ve çok daha fazlasıyla NBA Finalleri tüm heyecanıyla S Sport Plus’tan basketbol severlerle buluşacak! NBA Finalleri programı şu şekilde olacak:

  • 7 Haziran Cuma 03:30: Mavericks @ Celtics
  • 10 Haziran Pazartesi 03:00: Mavericks @ Celtics
  • 13 Haziran Perşembe 03:30: Celtics @ Mavericks
  • 15 Haziran Cumartesi 03:30: Celtics @ Mavericks
  • 18 Haziran Salı 03:30: Mavericks @ Celtics
  • 21 Haziran Cuma 03:30: Celtics @ Mavericks
  • 24 Haziran Pazartesi 03:00: Mavericks @ Celtics

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.