Dolar 34,0750
Euro 37,7576
Altın 2.762,32
BİST 9.833,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 29°C
Yağmurlu
Samsun
29°C
Yağmurlu
Cum 29°C
Cts 28°C
Paz 28°C
Pts 28°C

Samsung, Paris 2024 Paralimpik Oyunlarının hafızalara kazınması için sporcu ve taraftar deneyimini iyileştiren adımlar atıyor

Samsung, Paris 2024 Paralimpik Oyunlarının hafızalara kazınması için sporcu ve taraftar deneyimini iyileştiren adımlar atıyor
28 Ağustos 2024 19:12
6
A+
A-

Paralimpik Hareketi’ni uzun süredir destekleyen Samsung, Galaxy Z Flip6 Olympic Edition ile sporcuların Paralimpik deneyimini iyileştirmeye hazırlanıyor. Samsung aynı zamanda spor severleri şehrin dört bir yanındaki pop-up deneyim mekanlarında Paralimpik spor ruhuna tanıklık etmeye davet ediyor. 

Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları global partneri Samsung Electronics, Galaxy teknolojilerinin gücünden yararlanarak Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda sporcuların ve taraftarların oyunlara yönelik bağlantılı deneyimlerini desteklemeye devam edecek ve ömür boyu hatırlanacak anıların yaşanmasını sağlayacak.

Samsung’un Paris 2024’teki ana mesajı “Yeniliğe açık olan her zaman kazanır”. Bu söylemden hareketle yeniliklere açık bir zihinle, her yeni deneyimin anlamlı bir başarıya dönüşeceği inancını ifade etti ve Paralimpik Oyunları’nda yarışan sporcular bu düşünceyi gerçeğe dönüştürdü. Samsung, Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda sporculara, taraftarlara ve tüm dünyaya yeni deneyimler ve imkanlar sunmak için en yeni mobil teknolojilerinden yararlanarak Paralimpik sporcuların yeniliğe açıklığını ve gücünü vurgulayacak.

Samsung’un neredeyse yirmi yıldır Paralimpik Oyunları’n partneri ve Paralimpik Hareket’in kararlı destekçisi olduğunu belirten Samsung Electronics Mobil Deneyim İş Biriminden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Pazarlama Müdürü Stephanie Choi, “En yeni mobil teknolojilerimizle Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda sporcular, taraftarlar, seyirciler ve gönüllüler için mümkün olan en iyi Olimpiyat deneyimini sunmaya yardımcı olmaktan gurur duyuyoruz. Dünyanın dört bir yanındaki taraftarları, yeni rotalar çizen ve mükemmelliğe ilham veren en sevdikleri Paralimpik sporculara, onların hikayelerine ve taviz vermeyen ruhlarına yaklaştırmak bizim için bir onurdur,” dedi.

 

Samsung, Paralimpik Hareketi’ni desteklemeye devam ediyor

Samsung’un Paris 2024 Paralimpik Oyunları’na verdiği destek, Torino 2006 Paralimpik Kış Oyunları’nda başlayan 18 yıllık ortaklığın devamı niteliğinde. Bu süre zarfında Samsung, Paralimpik Hareket’i hakkında farkındalık yaratırken taraftarlarla ve destekçilerle etkileşim kurmak ve onlara ilham vermek için kendi mobil teknolojilerini kullandı. Örneğin, Soçi 2014’teki “Dialogue in the Dark/Karanlıkta Diyalog” gösterisi, Galaxy Studio Olimpiyat Parkı’ndaki ziyaretçilerin görme engelli bir kişinin hayatından bir günü deneyimlemesine ve yaşanabilen zorlukları ziyaretçilerin kendi bakış açılarıyla görüp anlamasına yardımcı oldu. Benzer şekilde, PyeongChang 2018 Paralimpik Kış Oyunları’nda kurulan Samsung deneyim alanının ziyaretçileri, kısıtlı görme yeteneğine sahip bireylerin dünyayı daha net görmesine yardımcı olan Samsung Gear VR ile Relúmĭno özelliğini denedi. Paris 2024 Paralimpik Oyunlarına devam eden desteği aracılığıyla Samsung, Paralimpik atletlerin temsil ettiği sportif mükemmeliyeti ve ortak değerleri teşvik etmeye devam edecek.

 

Samsung Galaxy Takımının çığır açan üyelerine destek

Samsung, Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda yer alan Samsung Galaxy Takımı sporcularını da destekledi. Sahadaki ve saha dışındaki etkileri nedeniyle seçilen çığır açan sporculardan oluşan ekipte, Fransız görme engelli futbolcu ve Olimpiyat Meşalesi Taşıyıcısı Yvan Wouandji ile paralimpik sporcular Johannes Floors (para atletizm, Almanya), Madison De Rozario (para atletizm, Avustralya), Ugo Didier (para yüzme, Fransa), Hee-jin Kim (goalball, Kore), Kadeena Cox (para bisiklet ve para atletizm, Büyük Britanya) ve Desirée Vila (para atletizm, İspanya) yer aldı. Sporcular Samsung’un desteğine ilişkin duygularını şu cümlelerle paylaştı:

 

  • Ugo Didier: “Kendi ülkemde gerçekleşen Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nın benim için özel bir yeri var. Rekabetin ötesinde, yeterli özveriyle herkesin spor etkinliklerinde yarışabileceğini ve engellerden bağımsız olarak dünya standartlarında performanslar sergileyebileceğini göstermek istiyorum. Bu nedenle bu mesajı paylaşmak için Samsung’la çalıştığım için minnettarım.”
  • Madison De Rozario: “Teknoloji tüm sportif hareketlerimizde önemli bir rol oynuyor. Taraftarlar ve insanlar üzerinde gerçek bir etki yaratmak için onlarla bağlantı kurabilmeniz, kim olduklarını gerçekten öğrenebilmeniz ve onların da sizin kim olduğunuzu bilmesi gerekiyor. Dünyanın dört bir yanındaki insanları Paralimpik Hareket’e yakınlaştırmak adına beşinci Paralimpik Oyunu’nda yer alırken Samsung tarafından desteklenmekten gurur duyuyorum.”   
  • Johannes Floors: “Başarılı bir Paralimpik sporcusu olmak için kararlılık hayati önem taşır, ancak aynı zamanda kendini dürüst bir şekilde değerlendirme, eleştiri kabul etme yeteneği, titiz hesaplamalar ve nihayetinde sizi başarıya götürecek yeni ve inovatif yaklaşımları denemek için açık fikirli olmak da gerekir. Bu değerleri paylaşan ve kendi inovasyonlarında gösteren Samsung ile çalışmaktan mutluluk duyuyorum.”

Ayrıca Samsung, Johannes Floors’un hikayesini (motivasyonunu, kararlılığını ve gelecek nesilleri etkileme tutkusunu anlatan) ortaya koyan Voices of Galaxy filmini mayıs ayında yayınladı.

 

Unutulmaz bir olimpiyat deneyimi yaşatan en yeni teknolojiler

Sporcuların deneyimini geliştirmek için Samsung, Oyunlarda yarışan yaklaşık 5.000 Paralimpik sporcuya Galaxy Z Flip6 Olympic Edition akıllı telefon hediye etti. Bu özel sürüm, sporcuların Paris’in tadını çıkarmasına ve Olimpiyat deneyimlerinin her yönünü kolaylıkla yaşamasına yardımcı olan bir dizi yerleşik hizmet ve uygulama içeriyor. Galaxy Z Flip6 Olympic Edition, en yeni Galaxy AI özelliklerinin yanı sıra erişilebilirlik özelliklerini de destekliyor ve tüm Paralimpik sporcuların mümkün olan en iyi deneyimi yaşamasını sağlıyor.

Canlı konuşmaları anında tercüme eden Sözlü Çevirmen, tüm Paralimpik sporcuların dünyanın dört bir yanından sporcu arkadaşlarıyla bağlantı kurmasına olanak tanıyor. Erişilebilirlik için Bixby Vision, görüntülerin ve kullanıcının etrafındakilerin sesli açıklamalarını sunarken Relúmĭno dış hat ise görünürlüğü güçlendirmek için ekranın kontrastını ve parlaklığını artırıyor veya görüntüdeki ana hatları keskinleştiriyor. Bu özellik, kısıtlı gören sporcuların yarışma alanlarında sorunsuz gezinmesine ve Paris 2024 serüvenlerini takip eden taraftarlarla bağlantıda kalmasına olanak tanıyor.

 

Paralimpik Ruhunu harekete geçiren daha iyi taraftar deneyimleri

Paralimpik Oyunlar’ın başlaması, Paris’te Champs-Elysees 125’teki ve Square Marigny’de tamamen erişilebilir özellikte inşa edilen Olympic™ rendezvous @ Samsung pop-up deneyim mekanlarında yer alan popüler Samsung Olimpiyat Oyunlar’ı Rozet Koleksiyonu’nun yeni aşamasını başlattı. Paralimpik Oyunlar’ı yerinde takip eden spor tutkunları, Galaxy AI deneyimlerine katılarak dördü Paralimpik spor dalını temsil eden (görme engelliler futbolu, para atletizm, tekerlekli sandalye basketbolu ve tekerlekli sandalye tenisi) özel tasarım 16 rozetten oluşan koleksiyonlarını tamamlayabilecek; ayrıca yeni bir Galaxy Z Flip6 ve Milano Cortina 2026’ya katılmak için iki kişilik gidiş-dönüş paketi kazanma şansı elde edecek. Spor severler ayrıca Samsung’un Olimpiyat ve Paralimpik Oyunlarındaki zengin mirasını tanıtan interaktif bir yolculuğa katılıp en yeni Galaxy teknolojilerini Olimpiyat mekanlarında deneme fırsatına sahip olacak. Buna ek olarak Samsung, spor severleri en sevdikleri Paralimpik sporcularla yüz yüze tanıştırmak için Oyunlar boyunca OlympicTM Rendezvous @ Samsung pop-up deneyim mekanlarında bir dizi etkinlik gerçekleştirmeyi planlıyor. 

Spor severler ve ziyaretçiler, Paris 2024 Paralimpik Oyunları süresince açık olan OlympicTM Rendezvous @ Samsung mekanlarında Oyunları destekleyebilir ve Samsung’un en yeni teknolojilerini daha da yakından görebilir.

  • OlympicTM Rendezvous @ Samsung | Square Marigny, 29 Ağustos’tan 8 Eylül’e kadar 10:00 – 20:00 saatleri arasında yeniden ziyarete açılacak.
  • OlympicTM Rendezvous @ Samsung | Champs-Élysées 125 ise 31 Ekim’e kadar Pazartesi’den Cumartesi’ye 10:00 – 20:00 ve Pazar günleri 11:00 – 20:00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.