Dolar 32,2451
Euro 34,6649
Altın 2.398,25
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Az Bulutlu
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 18°C

Samsunspor-Adanaspor maçının ardından

SAMSUN (AA) – Spor Toto 1. Lig'in 14. haftasında ağırladığı Adanaspor'u 1-0 yenen Yılport Samsunspor'un teknik direktörü Fuat Çapa …

Samsunspor-Adanaspor maçının ardından
28 Kasım 2021 02:19
235
A+
A-

SAMSUN (AA) – Spor Toto 1. Lig'in 14. haftasında ağırladığı Adanaspor'u 1-0 yenen Yılport Samsunspor'un teknik direktörü Fuat Çapa, kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Çapa, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Adanaspor'un Samsun'a peş peşe 3 galibiyet alarak geldiğini hatırlattı.

Öz güveni çok yüksek bir takımla mücadele ettiklerini anlatan Çapa, “Adanaspor ligde alışık olmadığımız bir düzende oynuyorlar. 3’lü savunma ve 5’li oynuyorlar. Buna göre de oyunu iyi okumamız gerekiyordu. Merkezi ve orta sahayı iyi kapatıyorlardı. İlk devre topa daha çok sahip olan takım bizdik. Sahadaki duruşumuz çok doğruydu. Her geçen gün oyunumuz daha da iyiye gidiyor.” diye konuştu.

İlk yarıda 3'üncü bölgedeki oyuncuların istediklerini yapamadığına işaret eden Çapa, “Rakibin düzeni ve rotasyon bunda etkili oldu. 2. devre oyunumuzdan gayet memnunum. 1-0’dan sonra pozisyonlar bulduk. Pozisyonları daha çok değerlendirmemiz lazım. Rakibe pozisyon vermeden tamamladığımız bir karşılaşma oldu. Kazandığımız için mutluyuz.” ifadelerini kullandı.

– Sait Karafırtınalar: “İyi oynadığımızı söyleyemem”

Adanaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise galibiyetten ötürü Samsunspor'u tebrik ederek, şunları kaydetti:

“Bugün iyi mücadele ettik ama iyi oynadığımızı söyleyemem. Maçın ilk yarısı 2 takım adına da kısır geçti. Golde ve son dakikada verdiğimiz bir pozisyon var. Diğer pozisyonlar çok net değildi. Biz de birkaç pozisyona girdik fakat onları değerlendiremedik. Berabere kalsak da bizim için iyiydi ama kaybettiğimiz için üzgünüz. Son 5-6 maçı hep aynı kadroyla oynadık. Rotasyonda sıkıntılarımız var. Mağlubiyeti buna da bağlıyorum, oyuncularımız yoruldular. Bizim tüm takımın iyi oynaması gerekiyor. Sahada birkaç oyuncu performansının altında oynadığı zaman işler iyi gitmiyor. Geçen hafta nasıl kazanıp, unuttuysak bu maçı da kaybettik hemen unutup, Tuzlaspor maçına hazırlanacağız.”

Muhabir: Alim Tunçay

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.