DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Samsunspor – İnegölspor maçının ardından

YAŞANAN ÜZÜNTÜLÜ ORTAMDA FUTBOL KONUŞAMAYACAĞINI İFADE EDEN ERTUĞRUL SAĞLAM, “İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ DURUMA İSTİNADEN ÇOK FAZLA KONUŞAMAYACAĞIM. ÇÜNKÜ FUTBOL MALUM YAPTIĞIMIZ İŞ, DUYGULARLA YAPILAN BİR İŞ. DUYGULAR HAREKETE GEÇMEYİNCE SONUCUNDA BİR ŞEY ANLATMAK DA ÇOK KOLAY OLMUYOR. O YÜZDEN DAHA ŞEHİTLERİMİZİN ACISI İÇİMİZDEYKEN, BURADA BENİM MAÇI DEĞERLENDİRMEM, ‘KAZANDIK, ÇOK MUTLUYUZ’ DEMEM BİR ŞEY İFADE ETMEYECEK. SADECE TARAFTARLARIMIZA VE BİZE DESTEK VEREN HERKESE, BU HASSASİYETE UYGUN DAVRANDIKLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM” DEDİ.

Samsunspor – İnegölspor maçının ardından
Banner Resmi
17.10.2021
448
A+
A-

TFF 2. Lig Beyaz Grup 26. hafta müsabakasında Samsunspor – İnegölspor karşılaşmasının ardından her 2 takımın teknik direktörü de karşılaşmayı değerlendirdi.

Lider Samsunspor, ligin formda ekiplerinden İnegölspor’u sahasında 4-1 yenerek, en yakın rakibi Manisa FK ile arasındaki puan farkını 10’a çıkarttı. Karşılaşmanın ardından Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, açıklamalarda bulundu.

Ertuğrul Sağlam: “şehitlerimizin acısı içimizdeyken maçı değerlendirmem bir şey ifade etmeyecek”

Yaşanan üzüntülü ortamda futbol konuşamayacağını ifade eden Ertuğrul Sağlam, “İçinde bulunduğumuz duruma istinaden çok fazla konuşamayacağım. Çünkü futbol malum yaptığımız iş, duygularla yapılan bir iş. Duygular harekete geçmeyince sonucunda bir şey anlatmak da çok kolay olmuyor. O yüzden daha şehitlerimizin acısı içimizdeyken, burada benim maçı değerlendirmem, ‘kazandık, çok mutluyuz’ demem bir şey ifade etmeyecek. Sadece taraftarlarımıza ve bize destek veren herkese, bu hassasiyete uygun davrandıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

Murat Yoldaş: “Başa baş bir mücadele oldu”

Hedefi olan 2 takımın 3 puan için mücadele etiğini belirten İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş ise, “Başa baş bir mücadele oldu ama kendi açımızdan memnun olmadığımız konular var. Yapacak bir şeyimiz yok. Kaybettik ve önümüzdeki hafta oynayacağımızı maça hazırlanacağız. Bizim hedefimiz belli. Samsunspor’un hedefi de belli. Samsunspor’a başarılar diliyor ve tebrik ediyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.