Dolar 32,2683
Euro 34,7567
Altın 2.386,71
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Az Bulutlu
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 19°C
Per 18°C

Samsunspor, ligde ilk galibiyeti almak istiyor

SAMSUN (AA) – Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, İstanbulspor'u yenerek ligde ilk galibiyeti almak istediklerini söyledi. Eroğlu, Nuri Asan Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, İstanbuls…

Samsunspor, ligde ilk galibiyeti almak istiyor
1 Eylül 2023 19:14
114
A+
A-

SAMSUN (AA) – Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, İstanbulspor'u yenerek ligde ilk galibiyeti almak istediklerini söyledi.

Eroğlu, Nuri Asan Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, İstanbulspor karşısına en güçlü sistem ve kadroyla çıkacaklarını dile getirdi.

Takım olarak farklı sistem formasyonlarında çalıştıklarına işaret eden Eroğlu, şunları söyledi:

“Maç içerisinde de güçlü olan sistemimizle oynayacağız. Kadromuzda birçok oyuncumuz var her oyuncuyu hazır tutmak zorundayız. İstanbulspor maçını kendi sahamızda oynuyoruz. Geriye baktığımız 3 haftada 1 puan aldık. Ama futbol şansı biraz yanımızda olsaydı. Son vuruşlarda biraz daha başarılı ve becerili vuruş yapabilseydik. Belki bu maç öncesi 6 puan da olabilirdik. Tabii bu geride kaldı. Önümüzde İstanbulspor maçı var. Bu maça en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Oyuncularımızla birlikte bu haftayı gerçekten güzel çalışarak geçirdik. Hedefimiz taraftarımızın da desteğiyle ligde ilk galibiyetimizi almak. 4. haftada alacağımız 3 puan, özellikle milli takım arasında alacağımız 3 puan, bizi önümüzdeki süreçte daha farklı yerlere getireceğini söyleyebilirim.” dedi.

Eroğlu, son oynadıkları 3 maçta da şansızlık yaşadıklarını vurgulayarak, şöyle devam etti:

“Şimdi yeni çıktığımız bir ligdeyiz. Sivas, Fenerbahçe ve Kayserispor maçlarını oynadık. Birçok maçı da kazanabilecek durumdaydık aslında. Bu futbol skorla alakalı biraz da 3 maçta şu an 6 puan alabilirdik. Oyunu irdelersek zaman zaman güçlü oyunumuz vardı. Zaman zaman rakibin de tabii ki etkili pozisyonları vardı ama biz bu oynadığımız oyunla biraz futbol şansı, biraz becerili vuruşlarla sonuca gidebilseydik bizim için çok daha farklı olabilirdi. Daha ligin ilk haftalarındayız her geçen gün daha iyi olacağımızı düşünüyorum. İstanbulspor maçını kazanırsak bu hafta bizim için daha farklı olacağını söyleyebilirim.”

Mondihome Kayserispor maçında sakatlanan Taylan Antalyalı'nın 1.5 ay sahalardan uzak kalacağını kaydeden Eroğlu, sakat ve cezalı başka oyuncularının bulunmadığını sözlerine ekledi.

Muhabir: Burhanettin Selçuk Aval

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.