Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 27°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cts 30°C
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 27°C

Şenol Güneş: ‘Bakü’yü istiyorduk, inşallah İtalya maçında…’

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, EURO 2020 kura çekimi sonrası konuştu. İşte Şenol Güneş’in açıklamaları…

Şenol Güneş: ‘Bakü’yü istiyorduk, inşallah İtalya maçında…’
25 Ağustos 2021 07:01
380
A+
A-

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, EURO 2020’de A Grubu’nda İtalya, İsviçre ve Galler ile eşleşmemiz ardından açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş kura çekimi sonra “Rakiplerden çok şehirleri ve seyahati konuşmuştuk. Bakü’yü biz istiyorduk. Her ne kadar uzun bir seyahat olacak olsa bile, Azerbaycan’da Bakü’de kendi sahamızda oynaycağız diye düşünüyoruz. Açılış maçını Roma’da yaptıktan sonra Bakü’ye gitmek biraz zor olacak. Avrupa’nın iyi takımları buraya geldi, tüm takımlara başarılar diliyorum. Türkiye olarak Haziran’da bu turnuvanda olmak gurur verici. Oynayacağımız oyunla ses getirmek, turnuvaya renk getirmek istiyoruz. İnşallah gruptan çıkarak güzel günler görürüz. Hedefimiz budur. Bu turnuva enteresan oldu. Son ana kadar nerede olacağımı belli değildi, şimdi kamp yeri sorun olabilir.” dedi.

Rakipler hakkında konuşan Şenol Güneş “İsviçre’nin teknik direktörü Vladimir Petkovic, Samsunspor’da çalıştı ve Türkiye’yi biliyor. Roberto Mancini, Galatasaray’da çalıştı, Türkiye’yi biliyor. Ryan Giggs ise Ada’da oynadı, şimdi Galler’in başında farklı bir tarzı var. Sıralamada sonuncu takım olan Galler’den 3 puan almalıyız.” diye konuştu.

İtalya ile oynanacak açılış maçıyla ilgili de görüşlerini açıklayan Şenol Güneş “Açılış maçında İtalya’ya karşı Türk futbolunu, felsefesini göstermek için şansımız olacak. İtalya 10’da 10 yaparak Türkiye’ye karşı oynayacak. İnşallah ilk mağlubieyti bizim maçta alırlar.” diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.