Dolar 32,8893
Euro 35,1561
Altın 2.430,42
BİST 10.568,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Açık
Samsun
26°C
Açık
Per 26°C
Cum 28°C
Cts 28°C
Paz 29°C

Sporun Her Hali S Sport Plus’ta İzlenir

Sporun Her Hali S Sport Plus’ta İzlenir
7 Haziran 2024 13:00
130
A+
A-

NBA Finalleri bu sabaha karşı Celtics’in ev sahipliğinde oynanan ilk maçla S Sport Plus’ta başladı!, Boston Celtics ve Dallas Mavericks’in karşılaştığı NBA Finalleri, yıldız oyuncuların kıyasıya mücadelesine sahne oluyor. NBA Finallerinde dünya basketbolunun zirvesinde Tatum ve Brownlu Celtics, Doncic ve Irvingli Mavericks ile şampiyonluk mücadelesi veriyor. Final serisi 10, 13 ve 15 Haziran’da devam edecek ve serinin 4 maçta tamamlanmaması halinde Haziran sonuna kadar NBA tutkunları ekran başından ayrılamayacak. 

Euro2024’te Gözler Millilerimizde! 

Yaz döneminin en çok beklenen turnuvası Euro2024’te milli takımımız, F Grubu’nda Gürcistan, Portekiz ve Çekya ile mücadele edecek. 14 Haziran Cuma günü başlayacak olan turnuva, 14 Temmuz Pazar günü final maçı ile sona erecek. Millilerimizin maçları ve çok daha fazlası TRT, TRT Spor ve TRT Spor Yıldız kanallarıyla S Sport Plus’tan sporseverler ile buluşacak. 

Conor McGregor Octagon’a Dönüyor ! 

Dövüş sporları alanında UFC’nin en çok konuşulan dövüşçüsü ‘The Notorious’ lakaplı Conor McGregor, UFC 303 ile Octagon’a geri dönecek. Ana maçında ortak sıklette Conor McGregor ile Michael Chandler’ın kafese gireceği UFC 303, nefes kesecek dövüş kartıyla 30 Haziran Pazar günü saat 05:00’te sevenleri ile buluşacak. 

Dünyanın En Prestijli Turnuvası Wimbledon ve Daha Fazlası S Sport Plus’ta!

Tenisin zirvesi Wimbledon tenis turnuvası , canlı yayınlar ve tekrar-izle seçeneği ile 1 – 14 Temmuz tarihleri arasında S Sport Plus’ta izleyiciyle buluşacak. Djokovic, Sinner, Swiatek, Sabalenka, Alcaraz, Rublev gibi yıldızlar, tüm dünyanın takip edeceği bu özel Grand Slam’i kazanmak için kortta kozlarını paylaşacak. Ayrıca, Grand Slam turnuvaları devam ederken, ATP Masters 1000’de Kanada Açık (6-12 Ağustos) ve Sinsinati Açık (11-19 Ağustos) ile tenis heyecanı devam edecek. ATP Masters 1000, yıl boyunca sadece S Sport Plus’tan izlenebilecek.

Dünyanın en prestijli bisiklet turu olan Tour de France (Fransa Bisiklet Turu) ise 29 Haziran – 21 Temmuz tarihleri arasında Eurosport kanallarıyla S Sport Plus’tan sporseverlerle buluşacak.

Sporseverler Olimpiyatların Her Anını S Sport Plus’tan İzleyebilecek!

26 Temmuz – 11 Ağustos tarihleri arasında Paris’te düzenlenecek 2024 Yaz Olimpiyatları’nda , kadın voleybol takımımız başta olmak üzere, birçok spor dalından milli sporcularımız, olimpiyatlarda ülkemizi temsil edecek. Heyecanla beklenen mücadeleler, Eurosport 1 ve 2 kanalları ve olimpiyatlara özel 7 ek kanal ile birlikte  toplam 9 Eurosport kanalı ile S Sport Plus’tan canlı izlenebilecek! 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.