Dolar 32,2578
Euro 34,6877
Altın 2.401,63
BİST 10.257,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Az Bulutlu
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C

Amerikalı çift Sinop’ta Türk usulü düğünle dünyaevine girdi

SİNOP (AA) – Amerika'da yaşayan Jennifer Suber ve nişanlısı Adam Enfroy, Sinop'ta Türk usulü düğünle evlendi. Amerika'nın Florida …

Amerikalı çift Sinop’ta Türk usulü düğünle dünyaevine girdi
8 Ekim 2021 06:30
265
A+
A-

SİNOP (AA) – Amerika'da yaşayan Jennifer Suber ve nişanlısı Adam Enfroy, Sinop'ta Türk usulü düğünle evlendi.

Amerika'nın Florida eyaletinde yaşayan ve annesi Türk olan Jennifer Suber ile nişanlısı Adam Enfroy bir süre önce evlenmeye karar verdi.

Gelin Jennifer Suber'in Türkiye'de yaşayan akrabalarının isteği üzerine Sinop'ta evlenmeye karar veren Amerikalı çift ile Amerika'daki yakınları, yaklaşık bir hafta önce kente geldi.

Burada Türk gelenek ve göreneklerine göre kız isteme ve kına gecesi merasimleri yapılan çift, ardından bir düğün salonunda gerçekleştirilen törenle evlendi.

Damat Adam Enfroy gazetecilere, Sinop'ta evlendikleri için çok mutlu olduklarını söyledi.

Gelin Jennifer Suber ise daha önce Sinop'a defalarca geldiğini belirterek, “Burayı çok seviyorum. Eşim de Sinop'u çok sevdi.” diye konuştu.

Muhabir: İlknur Yurdakul

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.