DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

MHP Türkeli İlçe Başkanlığı’nda Yılmaz dönemi

MHP TÜRKELİ İLÇE BAŞKANLIĞI’NDA YILMAZ DÖNEMİ MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ (MHP) GENEL MERKEZİ TARAFINDAN TÜRKELİ İLÇE BAŞKANLIĞI GÖREVİNE ATANAN AYHAN YILMAZ VE YÖNETİMİ, İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ.

MHP Türkeli İlçe Başkanlığı’nda Yılmaz dönemi
Banner Resmi
13.10.2021
393
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından Türkeli İlçe Başkanlığı görevine atanan Ayhan Yılmaz ve yönetimi, ilk toplantısını gerçekleştirdi.

MHP Türkeli İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşen toplantıda konuşma yapan MHP Türkeli İlçe Başkanı Ayhan Yılmaz, “Zor ama bir o kadar da kutlu görev için gece-gündüz çalışacağız. Ülkemiz, çok hassas ve sıkıntılı dönemden geçmektedir. Partimiz de bu hassas ve sıkıntılı dönemi atlamak için tarih boyu olduğu gibi bugün de sadece Türk milleti ile beraber hareket etmekte, milletimizin yanında, milletimizle ittifak içindedir. Milliyetçi Hareket Partisi, Genel Başkanı’ndan üyesine kadar her ferdinin benimsemiş olduğu ’önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ anlayışıyla hareket etmektedir” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.