Dolar 32,5893
Euro 34,7427
Altın 2.497,91
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Az Bulutlu
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 22°C
Pts 19°C
Sal 27°C

Sinop PTT başmüdürlüğüne İbrahim Köklü atandı

SAMSUN PTT BAŞMÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI TERME PTT MERKEZ MÜDÜRÜ İBRAHİM KÖKLÜ, 2 YIL ARADAN SONRA MEMLEKETİ SİNOP’A BAŞMÜDÜR OLARAK GÖREV YAPMAYA BAŞLADI.

Sinop PTT başmüdürlüğüne İbrahim Köklü atandı
14 Ekim 2021 05:30
364
A+
A-

Samsun PTT Başmüdürlüğüne bağlı Terme PTT Merkez Müdürü İbrahim Köklü, 2 yıl aradan sonra memleketi Sinop’a başmüdür olarak atandı.

Açıklamalarda bulunan Başmüdür Köklü, “PTT Genel Müdürlüğü var olan çok yönlü hizmetleri yanı sıra, halkımıza kaliteli hizmetler verebilmek için yeni yeni projeler üretmeye gayret ediyor. Bununla ilgili sorunları da aşmaya çalışıyor. Genel Müdürlüğümüz müşterilerimize nasıl? daha iyi hizmetler edebiliriz hususun da her türlü elini taşın altına koymaktan çekinmemekte, sürekli kendini yenilemektedir. Bugün PTT çağı koşullarına uyum sağlamasının ötesinde, öncü ve yenilikçi kimliğiyle sektörel liderliğini perçinlemiştir. Başlattığı yenilenme atılımları sayesinde, 180 yıllık köklü kurumumuz, 5 binden fazla iş yeri ve 43 bini aşkın personeliyle, ülkemizin her noktasına ve hayatın her alanına insanımızın yaşamını kolaylaştırmak üzere faaliyetlerine devam etmekte ve yaptığı yatırımlarla ülke ekonomisine de katkı sağlamaktadır. Bu duygularla 2020 yılının tüm Milletimize barış ve kardeşlik getirmesini, ülkemizin birlik ve beraberliğini güçlendirilmesini diliyor, personelimize, sektörümüze ve tüm paydaşlarımıza başarılarla dolu bir çalışma dönemi temenni ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.