Dolar 32,3684
Euro 34,7084
Altın 2.392,65
BİST 10.154,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Sinop Valiliğine atanan Özarslan görevine başladı

SİNOP (AA) – Valiler Kararnamesi ile Bursa Nilüfer Kaymakamlığı'ndan Sinop Valiliğine atanan Vali Mustafa Özarslan görevine başladı.Valilik önünde kurum amirleri tarafından karşılanan Özarslan, selamlaşmanın ardından makamına geçti.Burada, gazeteciler…

Sinop Valiliğine atanan Özarslan görevine başladı
18 Ağustos 2023 12:09
101
A+
A-

SİNOP (AA) – Valiler Kararnamesi ile Bursa Nilüfer Kaymakamlığı'ndan Sinop Valiliğine atanan Vali Mustafa Özarslan görevine başladı.

Valilik önünde kurum amirleri tarafından karşılanan Özarslan, selamlaşmanın ardından makamına geçti.

Burada, gazetecilere açıklamada bulunan Özarslan, 31 yıl boyunca ülkenin farklı bölgelerinde mülki idare amiri olarak görev yaptığını söyledi.

Sinop Valiliği görevine atanmanın gururunu ve heyecanını yaşadığını vurgulayan Özarslan, kentin yaşam standartlarını daha yukarılara çıkarmak için var güçleriyle çalışacaklarını dile getirdi.

Özarslan, yüksek bir enerjiyle Sinop'a hizmet etmeye çalışacaklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

“Üç tarafı denizle çevrili, doğal bir liman şehri olan, sahilleri, tarihi yapıları ve denizle, ormanın birbirini kucakladığı Sinop’umuz da göreve başlamanın heyecanını ve onurunu yaşıyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Eerdoğa'a ve İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya'ya tevdi ettikleri bu onurlu görev için şükranlarımı arz ediyorum. Ülkemizin çok farklı noktasında ve bölgelerinde mülki idare olarak görev yaptım. Memleketimizin her köşesi cennetten bir parçadır. Her köşesine hizmet etmek büyük bir onur ve şereftir. 31 yıl önce kaymakam olarak ilk görev yerim olan Bozcaada ilçesinde göreve başlamıştım. Şuanda Sinop Valiliğine başlarken de aynı heyecan ve çalışma aşkı ile doluyum. Benden önceki değerli Valimiz Sayın Erol Karaömeroğlu’na ilimize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Bizim de görevimiz ilimizin yaşam standartlarını teslim aldığımız noktadan daha da yükseklere çıkartmaktır.”

Vali Özarslan, kurum amirleriyle basına kapalı olarak değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Muhabir: Tayfur Murat Eğilmez

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.